Megmutatjuk, hogyan számolt be a köztévé a kockás inges szolidaritásról

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. febr. 20., 13:02
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nagyon értik a dolgukat az adómilliárdjainkból fenntartott propagandagyár munkásai.

Hétfőn bemutattuk, hogyan látnak egy átlagos napot azok, akik a köztévé Híradójából tájékozódnak. Semmi kormánykritika, ellenzéki politikus még mutatóba se, helyette migránsveszély és működő magyar reformok.

A tegnapi ellenben nem átlagos nap volt, történt ugyanis valami szokatlan a magyar közéletben. Diákok és tanárok százai fejezték ki szolidaritásukat egymással és a kormányzati lejáratókampányok áldozataival. Vajon hogyan reagált a kockás inges mozgalomra a közmédia? Igen, természetesen elhallgatta. Folytatta viszont a lejáratókampányt.

Az oktatás helyzete, a tanárok, diákok és szülők rég nem látott mértékű felháborodása jelenleg a magyar politika talán legfontosabb kérdése. A közhíradó azonban kizárólag egy emberrel foglalkozott: Pukli Istvánnal, mert róla „kiderült”, hogy MSZP-s volt – és aztán ki is lépett a pártból, Gyurcsány miatt. A Híradó egyetlen ellenzéki megszólalója Tóbiás József volt, neki is csak azért járt a figyelem, mert sikerült azt mondania, hogy Puklit várja vissza az MSZP.

És akkor lássuk, mik voltak a nap legfontosabb hírei a tegnap esti Híradó szerint. Az összes szalagcímet mutatjuk:

1. Nem talál megoldást a migrációra az unió.
false
2. Bírálják a magyar migrációpolitikát. Megszólaló: Kovács Zoltán államtitkár.
false
3. A magyar migrációpolitika a helyes. Megszólaló: Szijjártó Péter miniszter.
false
4. Az osztrákok is küzdenek a migráció ellen. Megszólaló: Pintér Sándor miniszter.
false
5. Nőt erőszakolt egy migráns Belgiumban.
false
6. A magyar reformok működnek. Megszólaló: Cseresnyés Péter államtitkár.
false
7. Pukli István MSZP-s volt és egy olyan cégnek dolgozott, amely korábban Gyurcsányé volt. Megszólaló: Tóbiás József MSZP-elnök.
false
Pukli letiltotta a vele készült interjút, ezért mutattak róla egy fantomképet.
false
8. A szimpátiatüntetésen „pártpolitikusok is részt vettek”.
false
Ennyit a politikáról, influenza, sport, épül a Dagály uszoda, más nem történt.
szerző
narancs.hu
publikálva
2016. febr. 20., 13:02
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4 SnoopyPapa
  SnoopyPapa
  2016. február 21., 10:04
  Jó lenne megérni azt a szép napot, amikor ennek a szélsőjobbos, ocsmány hangzavart az éterbe böfögő rádiónak a vezetői szemlesütve elrebegik: Hazudtunk reggel, hazudtunk este, hazudtunk minden hullámhosszon..." Valahogy úgy, ahogy hatvan évvel ezelőtt, 1956-ban. Vajon megérem-e? vagy csak a kétéves unokám? Vagy...?
 2. 3 Curry
  Curry
  2016. február 20., szombat 18:14
  Micsoda ordogpofa ez a Kovacs szovivo! Direkt a ronda, bunozo pofakat valasztja orban az ilyen szerepre, mint Habony, Rogan vagy G Fodor. Pszichologusok tollara valo, Lombroso is orulne ennek az arckepcsarnoknak!
 3. 2 Curry
  Curry
  2016. február 20., szombat 18:11
  Talan eppen a "kockasinges forradalom" negligalasa fog nehany tajekozatlant raebreszteni arra, hogy mennyire huen kozvetiti a magyarorszagi torteneseket a kozmedia.Szulokent, nagyszulokent manapsag legjobban az izgatja, hogy mi lesz az iskolaval, ehelyett kapja a diadalittas orban fenyezest. Most van cel, ami osszekovacsohatja a nemzetet: az iskola reformja az orszag jovoje. Nem a stadionok vagy az az 1000 menekult, akiket majd be kell fogadnunk. Ne hagyjuk elterelni a figyelmet az orszag jovojerol!
 4. 1 Hofipisti
  Hofipisti
  2016. február 20., szombat 17:38
  Ezért aztán megéri nekünk, adófizetőknek, hogy - a kiegészítésekkel együtt - mintegy 100 milliárdot fordítsanak a közmédiára. Nálunk csak pozitív dolgok történnek, vezetőink Európa legjobbjai, s biztosítják jó hírekkel az örök vidámságot.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt