Orbán megvonta a jutalomfalatokat

  • narancs.hu
  • 2015. január 15.

Villámnarancs

„Személyesen közölte Orbán Viktor a kormányhoz közel állónak tartott médiumok vezetőivel, hogy a jövőben nem tekinti szükségesnek a támogatásukat, megszűnik az eddig megszokott viszony a Fidesz és köztük” – értesült több, egymástól független forrásból is a vs.hu.
false

A múlt pénteki találkozón mások mellett Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió, és Borókai Gábor, a Heti Válasz vezetője, Liszkay Gábor és Élő Gábor, a Magyar Nemzet, illetve az mno.hu, valamint Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője vett részt.

A vs.hu megkereste az érintetteket, akik általában nem cáfolták az információt, vagyis immár – szó szerint – készpénznek (pontosabban közpénznek) vehetjük, hogy a kormány  eddig jutalomfalatkákat osztogatott a hozzá közelállóknak. Ám olvassák csak, hogyan reagált erre az egészre Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője!

„A miniszterelnök nem nyilvános vagy magánjellegű találkozóiról eddig sem állt és ezután sem áll módomban tájékoztatni, így az Ön értesüléseit sem tudom megerősíteni vagy kommentálni.”

Tényleg, mi közünk van ehhez az egészhez?

Figyelmébe ajánljuk