„Rogán megint hazudott. Mármint folyamatosan hazudik, de megint lebukott”

  • narancs.hu
  • 2016. november 28.

Villámnarancs

Mennyit kereshet Rogán Valéria?

„Rogán megint hazudott. Mármint folyamatosan hazudik, de megint lebukott” – állítja Facebook-posztjában a propagandaminiszter régi ellenlábasa, Juhász Péter, aki rögtön e sorok után azt is hozzáteszi: „Lesz következménye. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezek vele szemben.”

Az új szál kettejük szép történetében, hogy Juhász immár Rogán családjának is nekimegy, mondván: „kikérem a testvére vagyonnyilatkozatát is, hogy megtudjuk mibű telik nekik több tízmilliós felújításra a 260 négyzetméteres nyaralójukban”. (Ez a „mibű” ez csúnya dolog, biztosan nem beszél így a miniszter úr! No, de majd a facebookozók megvédik.)

S következik egy rövid felsorolás 10 milliós medencével, 5 milliós légkondival és egy csodás fotóval a pancsikoló Rogánról.

Hogy Juhász jól gondolja-e, s valóban lesz következménye ezen újabb próbálkozásának, az még a jövő zenéje. Vannak ugyan kétségeink, de szurkolunk az igazságnak.

Mindenesetre Rogán vagyonnyilatkozata – Juhász interpretációjában – azt sugallja, nem futhatná ilyen drága dolgokra neki…

Csakhogy Rogán Valériáról még kiderülhet, hogy ő is feltalált valamit.

Figyelmébe ajánljuk