Terítékre került Orbán Viktor durva lakásügye, csak úgy repkednek a képtelenül nagy összegek

  • narancs.hu
  • 2016. március 31.

Villámnarancs

Juhász Péter szerint Orbán Viktor és Lévai Anikó havi 1000 dolcsiért adta ki azt az önkormányzati bérleményt, ahol csak lakniuk lett volna szabad. Állítja, hogy bizonyítékai is vannak!

„Orbán százszoros áron adta el a belvárosi önkormányzati lakását, amit kapcsolatai révén szerzett. Több mint 60 milliót kaszált rajta. Lévai Anikóval szereztek egy belvárosi 4 szobás lakást bérletbe. Két gyerekkel kiutaltak nekik egy 135 négyzetméteres, 4 szobás lakást.

false

 

Fotó: MTI

Szerinted te megkaptad volna, vagy kellettek hozzá a politikai kapcsolatai?

kérdi az Együtt politikusa, de a folytatás ennél sokkal súlyosabb.

Juhász az átlátszó információira hivatkozva állítja, hogy Orbánék pár évvel később már nem lakták a lakást, hanem kiadták 1000 dolláros bérleti díjért. „Ha te adnál ki egy önkormányzati bérleményt, elvennék tőled, mert önkormányzati bérleményt nem lehet tovább adni bérbe” – jegyzi meg Juhász, mielőtt eljutna a csúcspontra, ami már egy ennél durvább húzás: Orbánék, miután megvásárolhatták a lakást az önkormányzattól, néhány évvel később

százszoros haszonnal tovább értékesíttették.

„Igen, ’94-ben megvették 564 ezer forintért a 4 szobás 135 négyzetméteres lakást, és 8 évvel később 63 millióért adták el” – jegyzi meg Juhász, hozzátéve, hogy „Orbán már akkor saját gazdagodására használta fel politikai kapcsolatait”.

Mondanunk sem kell, hogy sem a Miniszterelnökség, sem a Fidesz nem reagált Juhász posztjára. Szerintünk nem is fognak. Inkább azon főhet a fejük, hogy Kunfalvi Nóra helyett kire bízzák a piszkos munkát.

Figyelmébe ajánljuk