Totális agyrém a Fidesz reakciója arra, hogy a korrupció ellen tüntetnek Felcsúton

  • narancs.hu
  • 2017. május 20.

Villámnarancs

Soros György, Soros György, na és Soros György.

Délután kettő óra óta tüntetnek Felcsúton a korrupció, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc gazdagodása ellen. A Magyar Távirati Irodának eddig nem sikerült közölni egy aprócska fotót, de még néhány sort sem az eseményről. Rögtön lejött viszont a Fidesz közleménye, amelyet szó szerint lehoztak, íme: „A mai tüntetés a Soros-hálózat újabb akciója. A Soros-hálózat mindenhol s minden eszközt bevet, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kormány bevándorláspolitikájára. Ahogy Brüsszelben, Budapesten, ma Felcsúton akcióznak. A tüntetés szervezői mind a Soros-hálózathoz köthetőek, az a Soros György támogatja őket, aki évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.”

Teljes téboly, mint ahogy az is, hogy a felcsúti polgármesteri hivatal elé kihelyezett, sorosozós Fidelitas-molinót három rendőrnek kellett védeni.

false

 

Sióréti Gábor

A tüntetés mozzanatait folyamatosan frissülő tudósításunkban követjük nyomon.

„Elég volt a lopásból” – Százak tüntetnek Felcsúton a korrupció ellen

A demonstrálók játék pénzt vittek Orbán Viktornak, majd elindultak Mészáros Lőrinc háza felé. Több százan kiabálták a miniszterelnök háza mellett, hogy „Orbán, takarodj!” azon a korrupcióellenes tüntetésen, amelyet Vágó Gábor és a Kellesz-Korrupcióellenes Szövetség szervezett Felcsútra.

Figyelmébe ajánljuk