Vida Ildikó nagyon ügyes – Kremlinológiai megfigyelések 2.

  • narancs.hu
  • 2014. november 5.

Villámnarancs

Vida Ildikó, a NAV elnöke a Magyar Nemzetben lebuktatta a kormányt. Méghozzá elég ügyesen.

Mai interjújában Vida Ildikó azt állítja, hogy kitiltásáról igenis szólt a kormánynak, miközben a különféle kormánytagok eddig leginkább azt állították, hogy nem tudják, kiket tiltottak ki, azt meg végképp nem tudják, hogy Vida Ildikót kitiltották-e. A kormányfő maga is talányosan nyilatkozott: először az Eurológusnak adott indexes interjúban nem tagadta, hogy tudja, kikről van szó, Rogán, Lázár és Vida voltaképpeni főnöke, Varga Mihály miniszter viszont még egy hete is leginkább azt bizonygatták, hogy nevekről nem tudnak, mert az amerikaiak nem hajlandó kiadni azokat.

Vida Ildikó azt mindenesetre nem mondta meg, hogy mikor tájékoztatta kitiltásáról a kormányt. Pedig biztos tudja! De biztos megvárja, amíg a kormány tetszőleges tagja megint hazudik valamit erről, aztán vagy lebuktatja, vagy nem, már ahogy a dolgok alakulása megkívánja.

Vida nem nevezte meg azt a kormánytagot sem, akivel közölte a hírt: ez még előttünk áll, mindenesetre nem szívesen lennénk az illető helyében, mert akkor ő lesz az, aki nem szólt Orbán Viktornak! Meg a többi tízmilliónak ebben az országban. Reméljük, lesz facsimile email is a következő Magyar Nemzet-számok egyikében.

Figyelmébe ajánljuk