Vona Gábor és a Jobbik együtt tervezik a szebb jövőt – még egy ideig

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 17:40
kommentek
9
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nem közösködik a Jobbik 20. századi pártokkal. Mert ők a 21. század.

„Összefog-e a Jobbik a jövőben bármelyik baloldali párttal?

Nem.

Jobbik Magyarországért Mozgalom”

Ezt a rövid, lényegre törő közleményt adta ki hétfőn a Jobbik. Bár a szófukar közlés csak a baloldali pártokkal való összefogást zárja ki – és egyelőre 2017-et írunk –, Vona Gábor a Hír Tv reggeli műsorában azt mondta, hogy a baloldali emberek érdekeit szívesen képviselik, de baloldali pártokkal nem fognak egyezkedni a 2018-as választási győzelem érdekében. A Jobbik mint néppárt az embereket szeretné megnyerni. És ráadásként: „Számtalanszor elmondtam már, és ez a jövőben is így marad, hogy a Jobbik a huszadik századi pártokkal nem kíván szövetségre lépni. Tehát sem a Fidesszel, sem az MSZP-vel, sem a DK-val, sem a baloldali pártok bármelyikével” – jelentette ki a párt elnöke.

Vona: Nem közösködünk 20. századi pártokkal

Mire megy majd szövetségesek nélkül a Jobbik? Megvalósul netán Vona mindenkit befogadó néppártja? De mi van, ha Vecsés nem koronáz? Érdekes kérdések, de teljesen lényegtelenek annak fényében, hogy jól jár-e az órájuk. Mert ha jól, s tényleg a Jobbik a 21. század pártja, akkor úgyis megesz a fene itt mindent.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 17:40
kommentek
9
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  Világos
  2017. január 04., szerda 14:37
  Kedves Vona Gábor
  A jelek szerint he egyedül indul a harmadik hely az biztos.
  Torgyánék is úgy kezdték, hogy a feleség is képviselő volt házaspár a parlamentben.
  Őnök is igy kezdték. Torgyánék hogy végezték?
  Ha Önöknek és másoknak is jót akarnak. Először le kell szállni a foldre,
  másodszor és harmadszor is. Aztán jó talajt kell fogni utánna fel lehet ébredni.
 2. 8
  Tiszavirág
  2017. január 03., kedd 12:04
  javítás Tiszavirág 7

  "Vona meg akik..."
 3. 7
  Tiszavirág
  2017. január 03., kedd 11:50
  „...Vona Gábor a Hír Tv reggeli műsorában azt mondta, hogy a baloldali emberek érdekeit szívesen képviselik, de baloldali pártokkal nem fognak egyezkedni a 2018-as választási győzelem érdekében.“

  Vona meg aki mögötte és mellette állnak rájöttek, hogy jobb ötlet elcsalni a választókat a „baloldali“ pártoktól, mint együttműködni a tehetségtelen vezetőikkel, legalábbis az országgyűlési választásokat illetően.
  Mondjuk, egy kis cigányozásért meg migránsozásért az MSZP és DK választóinál sem kell a szomszédba menni, van miből meríteni a Jobbiknak.
  Ha ez a stratégia bejön Vonáéknak, akkor tényleg ők lesznek a messze legnagyobb ellenzéki párt a 2018-as választások után.
 4. 6
  nyúl
  2017. január 03., kedd 01:03
  Vona egy vicc. "Vona Gábor lemond, ha 2018-ban nem nyer a Jobbik", írja a hvg: http://hvg.hu/itthon/20160611_Vona_Gabor_lemond_ha_2018ban_nem_nyer_a_Jobbik (2016. jún. 11)

  Ebben ilyeneket mond Vona: "Orbán Viktor népszerűsége lényegében ezen az egy szálon függ. Ha van migráns, van Fidesz-kormány, ha nincs migráns, nincs Fidesz-kormány." Hatalmas muhaha, igazán. Ez az ember a legnagyobb ellenzéki párt vezére, bár, mint az interjúból kiderül, már csak másfél évig, mert hogy a 2018-as választást nyilvánvalóan nem fogja megnyerni a Jobbik, ahogy nem nyerte meg a 2010-eset sem (pedig pont ezt harangozták be), a 2014-eset sem, meg úgy egyáltalán, a Jobbik sohasem fog választást nyerni. Róluk mindig is látható volt, hogy felülről úgy max. 20%-nál korlátosak lesznek, és így is lett, és így is marad. http://kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2013/07/Jobbik_trend_j%C3%BAlius_teljes.jpg

  Kb. 8 évükbe telt, hogy felismerjék, hogy ez így nem jó, azóta "néppártosodnak", aminek viszont semmilyen eredménye. Szerencsétlen balfaszpárt, viszont folyamatosan elvisz 10-20%-ot a teljes népességből, azaz, ha másra nem is, arra mindenképpen jók, hogy Orbán örökre leválthatatlan legyen.
 5. 5
  szegedi789
  2017. január 03., kedd 00:19
  tiszapolgári
  ha ingyen sör lesz az ígéret, akkor nem iszom többet sört ... az örök élet meg kell a francnak, ha gáborkáékat kell néznem a parlamentben egy egész életen át ... vagy örökre piréz leszek ...
  ja, és farkakat ne emlegessünk, az kényes téma a jobbiknál ...
 6. 4
  rworse
  2017. január 02., hétfő 20:50
  A Fidesszel már összefogott a Jobbik, és lesz még szorosabb is a kötelék, ha úgy hozza a szükség - mert a szükség nagy úr.
 7. 3
  tiszapolgári
  2017. január 02., hétfő 20:06
  A Jobbikon kívül van még egy XXI. századi párt, a Kétfarkú Kutya. Remélem, sikerül megállapodniuk a legfontosabb kérdésben, hogy mi legyen a választási szövetség logója: egy darab cuki kiskutya két farokkal vagy pedig kettő darab, a farkuknál összenőtt sziámi iker kiskutya.
  A haza nem ebadó!
  Puliország a puliké!
  Minden magyarnak ingyen hanukát!
 8. 2
  szegedi789
  2017. január 02., hétfő 19:24
  már várom, hogy vona "horngyulai értelemben vett" dülöngéssel és pubizással színesítse közszerepléseit ...
 9. 1
  Kovacs
  2017. január 02., hétfő 18:59
  Egyedüllöngő párt. Így legyen. Hátha hasra esnek.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk