Betörtek Kásler Miklós sárvári házába (videó)

  • narancs.hu
  • 2021. május 4.

Belpol

Órákon át dolgoztak a helyszínelők az Emmi miniszterének vidéki ingatlanánál, alaposan körbematricáztak egy törött ablakot.

Betörők jártak Kásler Miklós sárvári ingatlanában, a Hunyadi János utcában. A rendőrök hétfőn kora délután érkeztek  meg a címre, és több mint hét órán át dolgoztak, nyomokat rögzítve – közölte a 112 Press, ami videót is készített a helyszínen.

 A bűnügyi és havaria portál a szomszédok beszámolóira hivatkozva azt írja, vasárnap éjjel nagyon ugattak a környék kutyái, nem kizárt, hogy ekkor történt a betörés. A ház egyik ablakát betörték – valószínűleg itt jutott vagy jutottak be az elkövetők; a törés nyomát gondosan körbe matricázták a helyszínelők.

 

A Nyugat.hu  szerint Kásler csak ritkán látogat el sárvári házához, amit egy férfi tart karban napi rendszerességgel. A lap hozzáteszi, a közelmúltban egy másik környékbeli házba is próbáltak betörni, de a tulajdonos akkor elzavarta a tetteseket.

Kásler Miklós Budapesten született, Sárváron járt általános- és középiskolába. 2012-bena város díszpolgárának választották. Jelenleg  az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.

 

Figyelmébe ajánljuk