Bréking! A Fidesz bevetette a csodafegyverét, Rezsi Szilárdot!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 09., 19:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ez már tényleg a totális elmebaj.

Nagyobbat nem is tévedhettünk volna, amikor pár órája azt írtuk, hogy a Fidesz–KDNP azért a kis Hollikot küldte a frontra, mert amit ő összehordott sajtótájékoztató címén, azt már Németh Szilárd sem vállalta volna.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Ám szó sincs erről, a rezsibiztos – minden bizonnyal a vészhelyzetre való tekintettel – az MTI-nek adott telefoninterjút, és arról beszélt, hogy a mai tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított

ügynökszervezetek „gründolták”

azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott „ügynökszervezetek” átláthatóságáról szóló törvényt.

Németh szerint a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy

a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék;

nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak. Úgy fogalmazott: minden magyar embernek tudnia kell, „kicsodák Soros György emberei”, és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött. Ezért nyújtotta be a Fidesz-frakció az említett törvényjavaslatot – közölte.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 09., 19:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  Világos
  2017. április 10., hétfő 11:38
  Ez az Zember elöbb utóbb a hortobágyi csikósostor végére kerül.
  Azért megviselte a nap őket tartották a frontot Hollik a tűzoltó, Németh
  az olaj.Áder az aláiró. Rétvári lepkefogó.
 2. 2
  töprengŐ
  2017. április 09., 21:29


  Szerintem, Ferenc pápa sokkal veszélyesebb Orbán uralmára, mint Soros.
  " Egy világszintű háttérhatalom ügyvezetője és ügyvivője, aki a nyilvánosság előtt képviseli a háttérhatalmat és intézkedik a meghatározott célok megvalósítása érdekében. ( Így példál, a kommunista gondolkodás felszámolásához) "Gondoskodott a szükséges káderállomány kiképzéséről és taníttatásáról. Egy politikai hatalmi hálózatot működtet"
  Pontosítás: Ami, az idézőjelek közt van azt nem Rákosi Mátyás elvtárs beszédeiből idéztem, hanem egy tegnapi, Sorost gyalázó, orbántimádó irományból. A hasonlóság nem a véletlen műve
  A keresztény eszmék, amiket Ferenc pápa hirdet, amikért kiáll, melyek uralják a fejlett világ társadalmának a gondolkodását, sokkal veszélyesebbek, az ónjelólt próféták uralmára, mint a balliberális eszmék, mert elítélik a gyűlölethirdetést, amikkel azok magukat igazolják, a népbutítást a hatalomért. A fejlett társadalom ma is keresztény szellemben gondolkodik; azok is kik nem járnak templomba, és elítélik, az emberségeseket, hazudozásokat, a fontoskodásokat, és azokat akik messiásnak hiszik magukat, mert a hozzuk hasonlók nagy károkat okoztak és sok szenvedést.
  A fejlett világ elítéli, kineveti a naiv magyarázkodásaikat és a híveiket.

 3. 1
  bögöbö
  2017. április 09., 21:10
  Természetesen az M1 Híradó (kivételesen dafke megnéztem) szó szerint idézte a Nagy Elmét, nyúlfarknyi tudósítása után... amelyből egyébként megtudtuk, hogy a tüntetők fele külföldi volt, akiknek a szájába adták, mit skandáljanak, mivel többségük azt sem tudta, mi ellen tüntet (!). Illetve a tüntetés javarészt a migráncsok betelepítéséről szólt (!). Azt nem is próbálták megbecsülni, hogy hány tüntető lehetett. Azért sikerült a tudósítónak olyan pozíciót találni, ahonnan kb. 14 tüntető látszott, mint 2012-ben az Operánál... :)

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra