Bréking! A Fidesz bevetette a csodafegyverét, Rezsi Szilárdot!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 09., 19:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ez már tényleg a totális elmebaj.

Nagyobbat nem is tévedhettünk volna, amikor pár órája azt írtuk, hogy a Fidesz–KDNP azért a kis Hollikot küldte a frontra, mert amit ő összehordott sajtótájékoztató címén, azt már Németh Szilárd sem vállalta volna.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Ám szó sincs erről, a rezsibiztos – minden bizonnyal a vészhelyzetre való tekintettel – az MTI-nek adott telefoninterjút, és arról beszélt, hogy a mai tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított

ügynökszervezetek „gründolták”

azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott „ügynökszervezetek” átláthatóságáról szóló törvényt.

Németh szerint a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy

a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék;

nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak. Úgy fogalmazott: minden magyar embernek tudnia kell, „kicsodák Soros György emberei”, és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött. Ezért nyújtotta be a Fidesz-frakció az említett törvényjavaslatot – közölte.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 09., 19:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3 Világos
  Világos
  2017. április 10., hétfő 11:38
  Ez az Zember elöbb utóbb a hortobágyi csikósostor végére kerül.
  Azért megviselte a nap őket tartották a frontot Hollik a tűzoltó, Németh
  az olaj.Áder az aláiró. Rétvári lepkefogó.
 2. 2 töprengŐ
  töprengŐ
  2017. április 09., 21:29


  Szerintem, Ferenc pápa sokkal veszélyesebb Orbán uralmára, mint Soros.
  " Egy világszintű háttérhatalom ügyvezetője és ügyvivője, aki a nyilvánosság előtt képviseli a háttérhatalmat és intézkedik a meghatározott célok megvalósítása érdekében. ( Így példál, a kommunista gondolkodás felszámolásához) "Gondoskodott a szükséges káderállomány kiképzéséről és taníttatásáról. Egy politikai hatalmi hálózatot működtet"
  Pontosítás: Ami, az idézőjelek közt van azt nem Rákosi Mátyás elvtárs beszédeiből idéztem, hanem egy tegnapi, Sorost gyalázó, orbántimádó irományból. A hasonlóság nem a véletlen műve
  A keresztény eszmék, amiket Ferenc pápa hirdet, amikért kiáll, melyek uralják a fejlett világ társadalmának a gondolkodását, sokkal veszélyesebbek, az ónjelólt próféták uralmára, mint a balliberális eszmék, mert elítélik a gyűlölethirdetést, amikkel azok magukat igazolják, a népbutítást a hatalomért. A fejlett társadalom ma is keresztény szellemben gondolkodik; azok is kik nem járnak templomba, és elítélik, az emberségeseket, hazudozásokat, a fontoskodásokat, és azokat akik messiásnak hiszik magukat, mert a hozzuk hasonlók nagy károkat okoztak és sok szenvedést.
  A fejlett világ elítéli, kineveti a naiv magyarázkodásaikat és a híveiket.

 3. 1 bögöbö
  bögöbö
  2017. április 09., 21:10
  Természetesen az M1 Híradó (kivételesen dafke megnéztem) szó szerint idézte a Nagy Elmét, nyúlfarknyi tudósítása után... amelyből egyébként megtudtuk, hogy a tüntetők fele külföldi volt, akiknek a szájába adták, mit skandáljanak, mivel többségük azt sem tudta, mi ellen tüntet (!). Illetve a tüntetés javarészt a migráncsok betelepítéséről szólt (!). Azt nem is próbálták megbecsülni, hogy hány tüntető lehetett. Azért sikerült a tudósítónak olyan pozíciót találni, ahonnan kb. 14 tüntető látszott, mint 2012-ben az Operánál... :)

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Ember alatti állapotok
Állatkínzás Magyarországon
Interjúk
Ennio Morricone, Mathieu Kassovitz, Vajda Gergely
Természetjáró melléklet
Teljesítménytúrák, Zemplén
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra