Gulyás Mártonék megcsinálták: megegyezett nyolc ellenzéki párt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 22., 20:59
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kész a közös javaslat.

Gulyás Márton az ATV Egyenes Beszédében jelentette be ma este, hogy a Közös Ország Mozgalom (KOM) égisze alatt megegyezett nyolc ellenzéki párt, vagyis kidolgoztak egy közös, mindnyájuk számára elfogadható javaslatot a választási rendszer reformjára, arányosítására.

Gulyás azt mondta, holnap este írják alá a tervezetet a pártok, és akkor fogjuk megismerni részletesen a tartalmát is. Ahogy arra korábban már utaltak, ha a Fidesz nem módosítja ennek alapján a választási törvényt, békés polgári engedetlenségbe kezdenek, hogy elérjék a céljukat.

A Közös Ország Mozgalom céljairól szeptember elején írtunk részletesen:

Gulyás Mártonék ma megkezdik a harcot az Orbán-féle választási rendszer lebontásáért

Elindulnak az egyeztetések a Kossuth térrel szemben felállított Agórán, és ha nem lesz új választási törvény, jön a polgári engedetlenség. Ma lép a nyilvánosság elé a Közös Ország Mozgalom (KOM): este megnyílik az Alkotmány utca végén, a Kossuth térrel szemben felállított Agóra, ami egyfajta közösségi tér lesz, ahol első körben a pártok képviselői és az érdeklődök fognak egyeztetni arról, hogy milyen választási törvényre is volna szükség.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 22., 20:59
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 15
  yoyo
  2017. szeptember 23., szombat 20:03
  Megint jött egy csónak, bárcsak lenne annyi esze honfitársainknak, hogy most már végre beszálljanak.
 2. 14
  galambocskám
  2017. szeptember 23., szombat 14:30
  Kedv...akármilyen rworse, én tekinthetem magamat szalonképtelennek ha ez téged boldoggá tesz.

  Ezen ne múljék!

  :)
 3. 13
  rworse
  2017. szeptember 23., szombat 12:50
  szegedi789, 6

  "Kedves, harcolj, elismerésre méltó, hogy ily' kitartóan üldözöd galambot, de galamb egy szimpla troll."

  H(h)arcolj tudja ezt, és eszerint is viszonyul a grrreselyű jelenséghez. Ezért írtam múltkori gyanakvásod kapcsán, hogy harcolj adekvát eszközöket használ a grrreselyű gátlásához ("üldözéséhez"). Nem veszi tárgyalóképesnek a trollt, hanem csak egy szimpla trollnak, és úgy is bánik vele. Adekvátan. És mint szintén írtam múltkor, szerintem helyesen teszi, hogy rendszeresen reagál rá, aminthogy te is, aminthogy én is, helyesen reagálunk rá mint trollra. Megállapítjuk, hogy megint trollkodott.
  Például Cyrano is persze trollként kezeli, mégis kitartóan tárgyal vele, érvel a trollal szemben, ami valószínűleg kontraproduktívabb, hiszen a grrreselyű ugyebár tárgyalóképtelen, de ha van aki tárgyal vele, szalonképesnek hiheti magát.
 4. 12
  bétom
  2017. szeptember 23., szombat 11:18
  Galambocskám, alias Rogán Tóni,-most jöttem rá!
  Jobb ma egy Rogán, mint jövőre!
 5. 11
  galambocskám
  2017. szeptember 23., szombat 07:38
  Az ellenzék egy jókora hányada - ezt főleg a facebookon tapasztalom - nagyon szeretné ha az Unió megbuktatná Orbánéket. Sőt, sokszor számon is kérik az Uniótól hogyhogy az Orbán még a miniszterelnök?

  Ha még emlékszünk rá, ez nem csak a naív szimpatizánsokra érvényes, de sokeszű botka is hibáztatta az Uniót, hogyhogy eltűrik eztet az Orbántot.(?)


  Itten mostan a technikai kormányleváltásra gyúrnak a népek, meg kell változtatni a választási törvényt mert az csúnya. Persze nem lesz megváltoztatva ezt a népek is jól tudják és ez majd okot ad a mártíriumra meg a balhéra, lesznek tüntetések, meglesz a Gulfstream.

  Azt senki sem hangoztatja, hogy majd a nagyon tehetséges X vagy az éles elméjű Y fogja agyagba döngölni a Fideszt és Orbánt.

 6. 10
  galambocskám
  2017. szeptember 23., szombat 07:26
  Akármilyen rworse, ne félj, lesz népszavazás, mondtam már.
  Jövőre. Ne idegeskedj, lesz.
 7. 9
  yoyo
  2017. szeptember 23., szombat 06:48
  Gulyás Márton (megint) példát mutatott abból, hogy nem csak sóhajtozni, kellemetlenkedve legyintgetni, kurvaokosakat mondva mindent és mindenkit leoltani lehet.
  És a Közös Ország Mozgalom még csak a kezdeteknél jár.
 8. 8
  tiszapolgári
  2017. szeptember 22., péntek 22:58
  Minden rosszban van valami jó: amióta Békegalamb migránsozik, azóta kevesebbet cigányozik.
  Minden jóban van valami rossz: amióta kevesebbet cigányozik, azóta többet migránsozik.

  - - - - -

  Viszont ami tényleg jó, hogy nyolc magyar pártvezér képes volt félretenni a személyes ellentéteket. És a nyolc ember nem kevés, eggyel több, mint amennyien a Vérszerződésnél voltak.
 9. 7
  harcolj
  2017. szeptember 22., péntek 22:48
  6 Ez így igaz, de félő néha csak ez üti át az ilyen monocellurálisok ingerküszöbét. Mert igazán ez a mi tragédiánk, hogy a magyarok idegennyelvi tudatlansága miatt nem jut el semmilyen infó a fülükbe. Akkor ugyanis láthatnák, hallhatnák hogy a magyar politikusok( értsd. gazemberek) verbális teljesítménye annyira gáz, hogy az ember néha nem is fogja fel, miért nem vágták már őket arcon. Ha az általunk jól lesajnált többi európai ország politikusait meghallgatnák honfitársaink, bizony rájönnének , hogy "nagyembereink" mennyire prosztóak hozzájuk képest. És még mi mondjuk, hogy ejrópa korcsosul....Pszííííí.
 10. 6
  szegedi789
  2017. szeptember 22., péntek 22:15
  Kedves, harcolj, elismerésre méltó, hogy ily' kitartóan üldözöd galambot, de galamb egy szimpla troll. Ahogy nézem, az ellenzék pocskondiázását, pontosabban lefitymálását & migránsozást kell neki teljesíteni.

  -------> Ön/te hiába írsz/írod kommentedet, semmi értelme. Erre nem fog ugrani, bár látom, egyes kommentelő kollegák bosszantásában különös élvezetet lel.

  Ha követi troll mai napi aktivitását, akkor azt láthatja, hogy egész nap, amikor fent megemlített téma került fel Narancsra, akkor aktivizálta magát:

  - 9ó 12p "migránsokon" ironizál
  -17ó 53p "nép nem szereti az ellenzéket"-típusú komment
  -19ó 12p pápáról azonnal ugrik a nem jól viselkedő "migránsokra"
  - 21ó 13p Gulyás Marciék lehetséges potenciális polgári engedetlenségén ironizálgat (=béna, töketlen ellenzék) , majd jobbikos plakátos hírre is elugrik

  És ez csak egy viszonylag, belpolitikai hírekben nyugodalmas nap volt. De emlékezzen a kvótanépszavazás előtti "aktivitására".

  Egy NULLA TROLL az illető . Ennyike.


Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Tarlós megszüntetné
Mi lesz a BKK-val?
Borsodi riport
Egy kegyetlen gyilkosság háttere
Interjúk
Parragh László, René Jacobs, Rob Brydon
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország