Már a köztévé riportere is felhúzta magát Németh Szilárd ostobaságán, és feltett neki egy valódi kérdést

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 19., 09:56
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ilyen is ritkán van.

Sorosozni és Szél Bernadettet ügynöközni ment a köztévébe tegnap este Németh Szilárd, aki a beszélgetés elején kapott egy váratlan, a kormánypropagandában igen szokatlan kérdést.

„Hogyan lehet kitiltani egy parlamenti bizottság üléséről egy Magyarországon törvényesen bejegyzett és működő pártnak a társelnökét, aki ráadásul országgyűlési képviselő?”

– tette fel a kérdést Gulyás István a Ma estében, arra utalva, hogy a Fidesz-alelnöke a hét elején olyanokról beszélt, hogy kitiltatnák Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléseiről, később pedig azt mondta, ha Szél Bernadett megjelenik az ülésen, ők kivonulnak a teremből (a kivonulás egyébként nem szokatlan Németh Szilárdtól, volt már, hogy kiszaladt a bizottság üléséről, amikor a Fidesz számára kellemetlen dolgokra terelődött a szó). Utóbbi természetesen teljesen abszurd, hiszen a bizottság egyik tagját nem lehet kitiltani az ülésekről, a kivonulás pedig inkább valami kisóvodás tettnek tűnik.

Szerencsére Németh Szilárdot ez a kérdés nem tudta kizökkenteni,

ő elvégezte a feladatát, és elmondta, hogy szerinte Szél Bernadett „Soros György érdekeit szolgálja, nemzetbiztonsági kockázatról van szó”. Majd a műsorvezető is folytatta a köztévén szokásos tempót, és alákérdezett Némethnek.

false

 

Fotó: M1

Az összeesküvés-elméletek nagy mestere egyébként azt is mondta, hogy „Soros Györgynek az a célja, hogy a kormányt elmozdítsa és egy bábkormányt akar létrehozni, melynek többek között olyan tagjait vizionálják, mint Szél Bernadett (…)”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 19., 09:56
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  szegedi789
  2018. január 19., péntek 19:56
  Szerintem nagy tévedés Gulyást újságírónak tekinteni, ő inkább egy pártmunkás. Egy percig se gyakorolta e szép hivatást. Ő eldöntötte, fideszes, neki az egzisztenciája fidesztől függ. Ennyi.

  Szomorúbb az egykori szegedi körzeti studiósokat látni, kiből mi lett. Fábián Barna mindig is legalja volt, Hevért Lóránt híradóban szintet ugrott, ő egyébként jól reprezentálja a korszellemet is (t.képpen hazatalált), Dióssy Klári meg milyen bugyután vezetgeti (oké, eleve bugyuta) Ridikült.

  Vagy az időjós fia , Németh Junior, anno majd sírógörcsöt kapott a 2006-os utcai zavargások tudósításakor, mily' tökös riporter..., ma meg büszkén röhög az arcunkba, mint büszke traffiktulaj...
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. január 19., péntek 10:46
  Gulyás István a tévés újságírók legalja. Magasan kiragyog a népes mezőnyből.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Sinkó Eszter és Kincses Gyula
Mi várható az egészségügyben?
Harc a független bíráskodásért
Interjú a lengyel ombudsmannal
Horváth Viktor író
Tankom – könyv 68-ról
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra