Megparancsolták a postásoknak: muszáj kivinniük a választásokig a nyugdíjasok Erzsébet-utalványát

  • narancs.hu
  • 2018. március 9.

Belpol

Nem fognak késni az utalványok.

Fontos üzenetet küldtek szét a postahivataloknak, mely szerint akármi történik is, március 29-ig minden nyugdíjasnak meg kell kapnia a 10 000 Ft-os Erzsébet-utalványt. „Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10 000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre (sic!). A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani” – szól a 24.hu által szemlézett levél, amelyet körüzenetként küldtek el a postáknak.

Érdekes, hogy tegnap Novák Katalin államtitkár még arról beszélt, néhány hétre van szüksége a postának, hogy kiküldje az utalványokat. De ahogy a portál megjegyzi, szó sincs arról, hogy az április 8-i választás utánig kellene várniuk az utalványra a nyugdíjasoknak.

10 ezer forintért venné meg a nyugdíjasok szavazatait a kormány

Ismét érkezik a választási Erzsébet-utalvány. A „közelgő ünnepekre” hivatkozva, az Idősek Tanácsa azt javasolja a kormánynak, hogy ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt kapjanak a nyugdíjasok – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára. Novák Katalin közölte, azért indítványozzák az újabb utalványok kiosztását, mert szeretnék, ha minden magyar, így a nyugdíjasok is részesülhetnének a növekvő gazdasági eredményekből.

Figyelmébe ajánljuk