Most akkor rettegnek a nyugdíjasok? A rendőrség kénytelen volt leleplezni a fideszes lakájmédia szédítéseit

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 30.

Belpol

Nem ment könnyen, de végül csak válaszoltak.

Hosszú hetek óta „rettegnek” a magyar nyugdíjasok, akikre Vona Gábor kijelentései miatt zúdul a jobbikos erőszak. Persze nem, de a közelmúltban a kormánypropaganda összehangolt hazugságáradattal tömte tele a fideszes médiumokat, majd jött a telefonos kampány. A beszámolók között voltak olyan gyöngyszemek is, mint az Origo „cikke” arról, hogy a Jobbik elnökének követői miként fenyítik az időseket, akiknek – egyebek közt – ilyen és ehhez hasonló beszólásokkal kell élni a hétköznapjaikat: „Addig másszál vén f.sz, amíg a Vona hagyja”, vagy „Vidd fel gyalog a bevásárlószatyrodat, te vén szennyvízláda”.

A bokorból is figyelik

A bokorból is figyelik Vona emberei

Fotó: MTI

A hvg.hu a rendőrségtől próbálta meg kiszedni, hogy érkezett-e hozzájuk bármilyen feljelentés vagy jelzés valódi fenyegetésekről, politikailag motivált támadásról. Az ORFK válaszára három hetet kellett várni, pedig nem lehetett nehéz begépelni a reakciókat. A portál kérdéseire, miszerint érkezett-e bármilyen bejelentés nyugdíjas állampolgároktól, akik politikai okból váltak bűncselekmény áldozatává az elmúlt hetekben, illetve arra, hogy folynak-e konkrét nyomozások ilyen bűncselekmény gyanújával, így reagált a rendőrség:

„Nem”.

Hallgassa meg, milyen üzenettel manipulálja a nyugdíjasokat a Fidesz

Ennél bizarrabb élménye ma már aligha lesz. „Emlékezzünk erre, amikor szavazunk” – ezzel az üzenettel bombázza potenciális szavazóit a Fidesz. Így hívja a Fidesz a nyugdíjasokat a Vona-„ügyben”, hanganyag via Mi emlékezni fogunk, azt megígérjük. Csókolom, bácsi, itt a Fidesz beszél: hülye Vona, pisi, kaki!

Figyelmébe ajánljuk