Elfogták a Kálmán Olgát fenyegető férfit

  • narancs.hu
  • 2021. május 5.

Bűn

Zaklatással gyanúsítják, a férfi beismerte tettét. 

Egy napon belül elfogták a férfit, aki Facebook-üzenetben fenyegette meg Kálmán Olga DK-s politikust - írja a rendőrség a honlapján

Mint arról beszámoltunk, Kálmán Olga kedden reggel maga tette ki közösségi felületére az oldalas hosszúságú, válogatott káromkodásokat és rossz kívánságokat felvonultató levelet, amelyet kapott. A műsorvezetőből lett politikus feljelentést tett az ügyben. 

A rendőrség most azt írja, miután Kálmán Olga feljelentést tett, éppen a tanúkihallgatása folyt a II. Kerületi Rendőrkapitányságon, amikor újabb hasonló üzeneteket kapott.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétség gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Másnapra azonosították is a feltételezett elkövetőt, az 53 éves V. Gábort, akit a győri otthonában elfogtak. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, melyről a rendelkezésre álló adatok szerint

a férfi édesanyja közösségi profilját használva küldte a fenyegető üzeneteket.

A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, a Budapesti Rendőr-főkapitányság zaklatással gyanúsítja. 

 

Figyelmébe ajánljuk