Még nem hallgatta ki a rendőrség K.Endrét

  • narancs.hu
  • 2024. március 18.

Bűn

Pedig már egy hete közölték, hogy nyomozást indítottak. 

Nem történt gyanúsítotti kihallgatás azon rejtett kamerás felvételek miatt, amelyen a bicskei gyermekotthon korábbi helyettes vezetője vallomása megváltoztatására próbálja rábírni az intézmény egyik korábbi lakóját – derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Népszavának megküldött válaszából.

A rendőrség egy hete közölte, hogy hivatalból nyomozást indítottak a rejtett kamerás felvételek miatt, melyen az látható, hogy a kegyelemben részesített K.Endre megpróbálta rávenni a bicskei gyermekotthon egykori neveltjét, hogy változtassa meg korábbi vallomását pedofilügyben. Mint ismert, a gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét azért ítélték el, mert a pedofil bűncselekmény miatt börtönbe juttatott V. Jánosnak segített hasonló eszközökkel a tettei eltussolásában.

A lap megjegyzi, mivel az esetleges elkövető személye könnyen beazonosítható a nemrégiben napvilágra került felvételeken, így akár ennyi idő elviekben elég is lehetett volna ahhoz, hogy K. Endrét meggyanúsítsák. A BRFK hozzátette, hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információt nem tudnak adni. Sem a múlt heti, sem a mostani tájékoztatásból nem derült ki, hogy milyen bűncselekmény gyanúja miatt zajlik a felderítés. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk