Döntött a bíróság: három dologban is hazudott az Origo Czeglédy Csabával kapcsolatban

  • B.P.M
  • 2019. április 18.

Fekete Lyuk

Minden hét tartogat egy ordas nagy kamut - vagy egyszerre hármat.

„A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék döntését, így jogerős, hogy ismét hazudott a kormánypárt hamis hír gyártó zászlóshajója.

Valótlanul híresztelte az Origo, hogy baloldali kampányok illegális finanszírozására használtam a be nem fizetett adómilliárdokat.

Valótlanul híresztelte az Origo, hogy a 2014-es országgyűlési választások kampánya előtt pénzt adtam Kunhalmi Ágnesnek.

Valótlanul híresztelte az Origo, hogy sorra nyerte az általam vezetett cég a munkákat állami cégektől és busás pályázati pénzeket a baloldali kormányok idején” - olvasható Czeglédy Csaba Facebook-bejegyzése.

Nem ez az első eset, hogy Czeglédyvel kapcsolatban hazugságokat terjeszt a fideszes média, korábban a TV2-ről derült ki, hogy valótlant állított a politikusról:

Gondolták volna? Mégsem pénzelte Czeglédy Csaba a Jobbikot

A TV2-nek helyreigazítást kell közzé tennie. Nem az első eset. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a TV2-nek az alábbi helyreigazítást kell közölnie a Tények című kormánypárti propagandaműsorában: „A Tények 2018. március 30-án sugárzott adásában a 'Czeglédy Csaba a Jobbikot is pénzelte' képaláírással közölt híranyagban valótlanul állítottuk, hogy Czeglédy Csaba korábban pénzt adott a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak.

Figyelmébe ajánljuk