Az Echo Tv-ben arról beszéltek Bayer Zsolték, hogy a baloldali emberek drogos kis patkányok

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 16., 17:54
kommentek
9
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megszólaltak a „konzervatív újságírók”.

Hétfőn megint volt Sajtóklub az Echo Tv-ben, ahol a konzervatív értelmiség mindig szépen beszélő rétege vitatja meg a hét eseményeit, csakis úgy, hogy az a Fidesz érdekeit ne sértse. Nem volt ez másként a legutóbbi adásban sem, ahol a műsor vége felé előkerült Ungár Péter és a Momentum Nyitás Fesztiválján történt esemény, amelyről a Pesti Srácok főszerkesztőjének, Huth Gergelynek az alábbiak jutottak eszébe:

„Most persze egy emberként van felháborodva az egész ballib oldal, hogy úristen, mit csinált Ungár Péter. (…) Mindazonáltal röhögve olvasom, hogy a sok drogos kis patkány ki van akadva azon, hogy az Ungár egy fesztiválon egy kicsit túlitta magát.”

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió

Bayer Zsolt mindehhez annyit tudott hozzátenni, hogy ez a „végtelenül romlott, ócska farizeus társaság, aki egyébként szabad drogliberalizáció, meg szívjunk, meg mindent csináljunk. De ha éppen most valamiért Ungár Péterre haragudni kell, akkor aztán összeszaladt a föld az éggel, mert Ungár Péter részegen meg akar izélni egy csajt”.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 16., 17:54
kommentek
9
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9 Eeyore2
  Eeyore2
  2017. augusztus 19., szombat 00:21
  Bayerral ellentétben a csimpánz felismeri, hogy akit a tükörben lát, az ő maga, és egy idő után már nem fenyegeti, inkább meglepődve nézi, amit ott lát.
 2. 8 Valakicske
  Valakicske
  2017. augusztus 17., csütörtök 10:11
  "drogos kis patkányok"
  ...mondják ezt olyanok, akikre elég ránézni és minden felfedezhetők az alkoholizmus jelei. Kivétel nélkül - de a Bájeren azért markánsabban, mint a többin.
  A patkányság meg ... hát, mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég.
 3. 7 szegedi789
  szegedi789
  2017. augusztus 16., szerda 21:11
  Huth úrnak nap mint nap értesülhettünk közpénzes sikereiről ( "nemzeti oldalnak" sikerült igen rövid idő leforgása alatt '56-ot kemény hufra váltani . . . ), így felmerül a butuska hírfogyasztóban, ha Kertész Ákos (egyébként ténylegesen botrányos) bizonyos szövege írójának Kossuth-díjába került (+ hazug , erőszakos jobbos hecckampányba), akkor egy patkányozó közpénzes matyinak nem kéne a közösből nyert dellát visszafizetni egy emberes patkányozás után ?????

  Jobbos kettősmérce lenne ?
 4. 6 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. augusztus 16., szerda 20:59
  „végtelenül romlott, ócska farizeus társaság”, mondja a Bayer nevű, és össze vagyok zavarodva. A farizeus a bibliai értelemben a vallási törvényekhez ragaszkodó, az élvezeteket elutasító főpap, átvitt értelemben pedig képmutató, álszent ember. Hogyan lehetnének a végletekig romlott, agyondrogozott liberálisok képmutató és álszent főpapok, te hatökör Bayer?
  Máskor kevesebbet tessék szippantani, vagy ne tessék kocsisborral és Parkánnal keverni.

 5. 5 szegedi789
  szegedi789
  2017. augusztus 16., szerda 20:56
  Igen, drogliberalizációznak itt kérem, mondhatni reflexből. Tiszta kétezresévekeleje. De csókolom, az alkohol legális. Mint mellékelt ábra is mutatja...

  A zaklatás meg nem. Persze, itt vakarom a fejem, ha a migránsozás közepette állandóan Pannónia nőinek megerőszakolását vetítte előre a jobbos migránsipar (zsoltiék!!!),
  akkor,
  khm-khm, mi ez a nagy megengedés ? Mária fiának szabad / ha balliberálisozni lehet, akkor piti ügy ??? Hm ? Bagatellizáció ütötte itt fel a fejét , kérem.

  Piti egy társaság. És gyönyörűen HÜLYE is , mikor úgy balliberálisoznak, hogy minden mondatukban elkövetik az általuk "balliberálisnak" tulajdonított viselkedést . . . Zsoltiék lerántották a leplet, csak először jóóól belebugyolálták magukat és kellő sebességgel lefejelték a falat.
  Bravó, bravó, bravó !
 6. 4 galambocskám
  galambocskám
  2017. augusztus 16., szerda 20:13
  Szociológus.

  Valamikor ismertem szociológusokat, ottan dolgoztam nem messze a tanszéküktől bár én adminisztrátorként.

  Persze sok szociológus van és volt sok tanszéken. meg mindenütt másutt.
  Tiszta röhej lenne ha a nemes rworse egyike lenne azoknak akikkel valaha azt ELTE folyosóján fecserésztem.
  Ez nem fog kiderülni, nem is akarnám hogy kiderüljön, maradjon csak a homályban a kiléte.


  Bár ők egyike sem nevezett volna ki engem fasisztának, de persze akkor még más időket éltünk.
 7. 3 rworse
  rworse
  2017. augusztus 16., szerda 19:32
  "a sok drogos kis patkány..."
  Hmmm...

  Huth Gergellyel (aki akár drogos, akár nem, bizonyosan csak egy kis patkány, méghozzá nagyon kis nagyon patkány), tudatom, hogy számos életéveim során úgy magánemberként, mint szociológusként jónéhányezres mintán volt alkalmam adatokat gyűjtögetni alkoholizálásról, drogozásról. Jóval nagyobb arányban találtam alkoholizálókat, drogosokat a jobbantilib vagy inkább arra hajlóan ingadozó világnézetűek körében, mint a ballibek körében. Megjegyzem, ezen eredmény nem meglepő, hanem bármely ellenkező híreszteléssel ellentétben még logikus is - ha nem is kifejezetten törvényszerű.
 8. 2 Hofipisti
  Hofipisti
  2017. augusztus 16., szerda 19:25
  Mindenki magából indul ki!
 9. 1 galambocskám
  galambocskám
  2017. augusztus 16., szerda 18:16
  Hála az égnek nem nézek ilyesmit.

  Valakire kíváncsi voltam és ezért egy ilyen echós akámit elkezdtem nézni, de amikor a műsornak vezetője teljes mellszélességgel és önfeledten elfogult vala már zártam is bé az videót.

  Nem bírom az ilyesmit.

  Az nem műsor, az nem tájékoztat az valamelyik típusú Aranyökör ahol egy húron pendül a szív, a lélek, meg minden ami még pendülhet.

  Pendüljenek csak nélkülem.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt