Hátradőlhet az ellenzék: Soros mindjárt több milliárd dollárt küld, hogy elsöpörjék a kormányt

  • narancs.hu
  • 2018. január 27.

Fekete Lyuk

Legalábbis a Fidesz számításai szerint.

Szombaton Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kapta a feladatot, hogy egy sajtótájékoztatón ismét hiteles és megbízható információkkal kápráztassa el a választások előtt álló magyarokat. Szokás szerint ez megint sikerült, hiszen végre kiderült, hogy Soros György dollármilliárdokat mozgat meg Washingtontól kezdve Brüsszelen át Budapestig, hogy Magyarországra nyomást gyakoroljon, és beavatkozzon a magyar választások eredményébe is.

A kommunikációs igazgató közölte, hogy világosan látható, Soros György nem sajnálja a pénzt ahhoz, hogy Magyarországon megváltoztassa azt a nemzeti kormányzatot, amely az ország védelmét, a „Soros-terv” és a bevándorlás elutasítását tűzte ki céljául.

Soros tehát nyithatja a pénztárcáját, és a Fidesz szerint Budapestre is érkezik azokból a dollármilliárdokból. De mit is jelenthet ez a magyar ellenzéknek? Hát jó sok pénzt. Ha csak egy dollármilliárdnyi segítség érkezik, az a mai 249-es árfolyammal nézve is 249 milliárd forint. Ennyi pénze kampányra és kormányváltásra az életben nem volt az ellenzéki pártoknak és megmozdulásoknak. Ebből – ha csak a Fidesz szintjén maradnak – minden magyart sok-sok ideig etethetnének tojással, tejjel, krumplival. Bár tejet most Terézvárosba nem kell vinni, szombaton az ottani Fidesz – önkormányzati dolgozók segítségével – éppen azt osztogat a Garay téren.

Ez már a kampány? – Fideszes logóval hirdetnek INGYENES krumpliosztást Vácon

Államtitkár úr, polgármester úr és képviselő úr fognak négy tonnát elosztogatni. Nem szemérmeskednek a váci Fideszben, hatalmas plakát hirdeti a városban, hogy a kedves váci nép hamarosan ingyenes krumpliosztásban részesül, Rétvári Bence és Fördős Attila polgármester közel négy tonna krumpli elosztására készül. Ez nagyon szép dolog természetesen, a népszerűségi listán nyilván robogni fognak a hétvégén.

 

Figyelmébe ajánljuk