Kedvenc bipoláris ügynöknőnk mindjárt visszatér!

  • narancs.hu
  • 2014. szeptember 10.

Fekete Lyuk

Jön a Homeland negyedik évadja, megint izgulhatunk Carrie-ért!
false

A Homeland – A belső ellenség című, terrorelhárítós tévésorozat már azelőtt népszerű lett a napi betevő sorozatfalatjaikat letöltve élvező tévéfüggők körében, mielőtt bemutatta nálunk az RTL2 – olyannyira, hogy a Narancs kritikusai ezt a szériát szavazták meg két éve az év legjobbjának.

A harmadik évad viszont már elég sápadt volt, de most megint van remény, hiszen a nemsokára (október 5-én) érkező negyedikben a Claire Danes mesés alakításával megemelt, bipoláris Carrie Mathisonnak már nem kell koloncként magával cipelnie a fogságból visszatért Brody katonát, ráadásul a Közel-Kelet aktuális fejleményei ismét rendkívül aktuálissá tehetik a Nyugat vs. Iszlám konfliktusára erősen építő drámát.

A legújabb, immár elég hosszú előzetesből annyi mindenképp kiderül, hogy Carrie Pakisztánban fog kavarni, és nem igazán lesz képes megfelelni mindeközben a mintaanyákkal szemben támasztott követelményeknek. Ja, és fontos új szereplőt fog játszani benne Corey Stoll, aki a House Of Cardsban és a The Strainben is príma volt mostanában. Ígéretes a dolog, nézzék csak végig:

Figyelmébe ajánljuk