Sportfogadás: Biztosra megyünk a balkáni rangadón

  • SF Főosztály
  • 2016. június 19.

Kispálya

Az irodák meglepően magas szorzókkal adják a kétesélyes tippeket, és ettől vérszemet kaptak konzulenseink.

Ma este két mérkőzéssel indul a csoportmérkőzések utolsó fordulója. A román–albán meccsnek igazi tétje van, hiszen a győzelem mindkét csapat reményeit tovább éltetné. A románok siker esetén jó eséllyel maradhatnának talpon a következő körre, de diadaluk jutalmaként az albánoknak is lenne okuk izgulni a többi eredmény számukra szerencsés kimeneteléért. Főosztályunk többségi szavazással úgy döntött, hogy a mai balkáni rangadót keleti szomszédaink bizonyosan nem veszítik el.

false

 

Fotó: MTI/EPA

A francia–svájci találkozó tétje a csoportelsőség megszerzése. Ami ezúttal nem csak presztízskérdés, mivel az első helyezett a nyolcaddöntőben vagy Észak-Írországgal, vagy Csehországgal, vagy Írországgal, vagy Svédországgal játszik, míg a második a németekkel vagy a lengyelekkel. Szó, mi szó, az északíreket mi is szívesen elkerülnénk, de tapasztalataink szerint azért ennyire még nem érzékelik a futball árnyalatait sem Svájcban, sem Franciaországban, azaz inkább a német–lengyel párost hanyagolnák szívesebben. A franciáknak nyilvánvalóan erősebb a csapatuk, elsősorban azért, mert több a migráns származású focistájuk.

A Magyar Narancs Sportfogadási Főosztályának mai tippjei:

Románia–Albánia 1X

Franciaország–Svájc 1X

Kettes kötésben szelvényünk szorzója meghaladja az 1,5-et, ami komoly sportfogadási körökben tisztes haszonkulcsnak számít. Ha milliomos már nem lesz is a Főosztály útmutatásai alapján, legalább növelje befektetett pénzét a másfélszeresére!

Frissítés: Az ember esze tényleg megáll a románoktól: direkt kiesnek, csak hogy elrontsák a kettes kötésünket. Nagyon jellemző.

Figyelmébe ajánljuk