Sportfogadás: Nagymajtény vagy Ausgleich? – Ma délután Ausztria–Magyarország

  • SF Főosztály
  • 2016. június 14.

Kispálya

Ma bemutatkozik a magyar válogatott, de Önök már most szavazhatnak a délutáni meccsről! Humánpolitikai információkkal is szolgálunk.

Nekünk nem a harmadik napon volt a legnehezebb, mint szegény költőnek (na, kinek?), hanem a negyediken. Zlatan Ibrahimovic kihagyott egy ordító helyzetet, és bár a beadásából született az egyenlítő (ön)gól, a svédek szupersztárja letessékelt minket a meggazdagodás felé vezető útról. Vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy, amint arra az induláskor is felhívtuk a figyelmüket, a sportfogadási kudarc edzi személyiségünket, nemesíti jellemünket. Ha némi (és természetesen indokolt) morgással térnek napirendre Ibra betlije fölött, minden adott ahhoz, hogy teljes értékű sportfogadóvá váljanak. (Kormánykompatibilis versenyzők esetében sportfogadás-etikailag tolerálható az alábbi megjegyzés is: "Tudtam én, hogy nem kóser ez a Zlatan, nem migráns ez véletlenül?") Ellenben ha a pénzveszteség miatti mérgükben azonnal vissza akarnák szerezni bukott tétjüket, már most szólunk, hogy ehelyett inkább sürgősen forduljanak kezelőorvosukhoz vagy gyógyszerészükhöz. Ez ugyanis már nem sportfogadás lenne, hanem betegség.

A kudarc nyomán Sportfogadási Főosztályunk társelnökeiként természetesen táviratilag benyújtottuk a lemondásunkat, amit kölcsönösen elfogadtunk, majd ugyancsak teljes egyetértésben fölkértük egymást a munka további folytatására. Meggyőző érveink hatására éppen a permanens belátás állapotában vagyunk, amint dűlőre jutottunk magunkkal, rögtön értesítünk mindenkit.


false

Addig is tippelési konzulensként segítjük játékos kedvű Olvasóinkat. Ma kezd a magyar csoport, délután hatkor magyar – osztrák, este kilenckor Portugália – Izland. Amiben már most biztosak vagyunk: sportágriasztóan unalmas két meccs vár ránk, egyrészt a délutáni játékosok általánosan szerény szaktudása miatt (kivétel talán az osztrák bekk, Alaba), másrészt a válogatott szinten kirívóan béna portugálok miatt. Mi természetesen ott gubbasztunk majd a tévé előtt, és várjuk jóslataink beteljesülését. Amelyek a következők:

Ausztria–Magyarország: Magyarország kap több sárga lapot (átlagosan 1,9 körüli odds)

Portugália–Izland: minimum 11 szöglet lesz a mérkőzésen (jellemző odds: 2,15 körül)

A tegnapi kudarc miatt pedig ne szomorkodjanak, hiszen mindössze annyi történt, hogy újfent bebizonyosodott: Magyarországon az első milliót tisztességes, becsületes munkával megszerezni lényegében lehetetlen.

Figyelmébe ajánljuk