Ez már a téboly: a kormánysajtó két momentumozás között attól retteg, hogy Sickratman megcsáklyázza Paks 2-t

  • narancs.hu
  • 2017. március 9.

Villámnarancs

Hazaáruló-e vagy? Az év sorosozása.

Minden sorozosások leggyönyörűbbikével támad Orbán Viktor főlapja, a Magyar Idők. A mondat művészi értéke oly magas, hogy kénytelenek vagyunk idézni: „George Soros, a milliárdos spekuláns kereszténygyalázó szélsőséges nehéztüzérségét is csatába küldi a magyar kormány ellen…” Kétségtelenül írhatták volna azt is, hogy George Soros egy égő vonatból dobálja a magyarok fejét kolerás téglákkal, de holnap is lesz nap, nem árt takarékoskodni a művészettel.

Az ígéretes cím egyébként a Pesti Srácokra, Orbán Viktor egyik harcos allapjára kalauzolja a bátor olvasót, aki ott rögtön meg is tudhatja, hogy a mondott csatába induló kereszténygyalázó szélsőséges nehéztüzérség Sickratman, ifj. Sebő Ferenc és az Energiaklub, akik egy színdarabot kalapáltak össze, amiben rosszallásukat fejezik például Paks 2-vel kapcsolatban.

Nos, ez pestisrácul így hangzik:

„Ötödikbe kapcsolt Soros György, aki ezúttal az általa rendre támogatott Energiaklubbal, az Orbán Viktort nyíltan gyalázó, uszító provokátorral és a Gecy című botrányos zsidó pornókomédia rendezőjével próbálja megfúrni a paksi atomerőmű bővítését. A PestiSrácok.hu megtudta, a milliárdos spekuláns támogatásával a szervezet márciusban és áprilisban egy olyan rendezvénysorozatot hív életre, amellyel az energia és a korrupció magyar világát kívánják bemutatni öt egyetemi városban, és amelyben Paks II. mellett a magyar kormány, valamint Orbán Viktor is garantáltan célkeresztbe kerül. Az Energiaklub Tudjukki – A Turánium Királya című élő szerepjátékának a felsőoktatásban tanulók a célcsoportjai, a kurzussal pedig Pécsen, Debrecenben, Szegeden, Miskolcon és Budapesten lépnek színre.”

Rettenetes, nemde?!

Szerencsére Vlagyimir Putyin viszonylag ritkán olvassa a Magyar Időket és a Pesti Srácokat, mert ha ez a kezébe kerül, biztos visszatáncol ijedtében.

Figyelmébe ajánljuk