Megtartják a Campus Fesztivált

Zene

Kósa Lajos szerint "a fesztiválok szempontjából Debrecen lesz a főváros".

Ismét megrendezik a Campus fesztivált a Nagyerdőben, két év után a debreceni lesz az ország első nagy könnyűzenei fesztiválja - jelentették be a szervezők.

"A fesztiválok szempontjából Debrecen lesz a főváros" - mondta a bejelentéskor Kósa Lajos, a térség fideszes országgyűlési képviselője. Hozzátette: "Aki be van oltva, jöjjön, aki nincs, az oltakozzon, hogy jöhessen" - mondta a politikus, arra utalva, hogy az idei fesztivál csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató azt mondta, az idei, július 21. és 25. közöttre tervezett fesztivál is teljes értékű lesz, ugyanannyi színpaddal, mint 2019-ben, az akkori bérletszám 80 százaléka már elkelt a mostani Campusra. Bár az idei fesztiválon nem lesznek külföldi fellépők, viszont 14 helyszínen 200 programmal várják az érdeklődőket.

Kósa azt is elmondta, hogy a kormány - az állami cégeken keresztül - 70 millió forinttal támogatja az idei Campus fesztivált.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk