Görögországban is nyaralt az Orbán család, a TEK hozta őket haza

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 23.

Belpol

Legalábbis a Népszava így értesült.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Orbán Viktor idén is Horvátországban, Vis szigetén nyaral. Bár a kormányfő sajtóirodája korábbi kérdésünkre nem árulta el, hová utazik idén a miniszterelnök, a horvát Dnevnik portálon közöltek egy képet, amin Orbán és egy horvát étterem tulajdonosa látható.

Kiderült, Orbán Viktor a horvátországi Vis szigetén nyaral

És van, aki szerénységéről áradozik. Orbán Viktor Horvátországban tölti vakációját. És bár szabadságáról eddig hivatala semmilyen információt nem osztott meg a nyilvánossággal, a horvát Dnevnik portál szerdán mutatta be, hogy a magyar miniszterelnök Horvátországban tölti idejét. Orbánt kedden fotózták le Vis szigetén egy étteremben.

A Népszava azonban úgy tudja, nemcsak Horvátországban vakációzott Orbán: a lap szerint a görögországi Szkiathosz szigetén (ami kedvelt befektetési célpontja az orosz tőkének is) szintén eltöltött pár napot a kormányfő, aki augusztus 12-én Bécsen keresztül utazott haza, a szigetről az osztrák fővárosba az Austrian Airlines menetrend szerinti gépével repültek, onnan viszont már a TEK gondoskodott a család hazautazásáról.

A Népszava kereste Havasi Bertalant, hogy többet is megtudjanak az útról, de Orbán sajtófőnöke egyelőre nem válaszolt.

Borítókép: Facebook/Orbán Viktor

 


Figyelmébe ajánljuk