Már telefonon toborozzák az embereket a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció aláírásához

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 22.

Belpol

Nem elég a rengeteg plakát, utcai stand a céltalan akcióhoz.

A Fidesz telefonos kampányt indított a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról – közölte Horváth László, a Fidesz szóvivője a párt lényegében cél nélküli aláírásgyűjtéséről, szélmalomharcáról.

A fideszes politikus elmondta, a kihelyezett standok és személyes megkeresések mellett telefonon is arra buzdítanak, minél többen írják alá az íveket, mert látják, hogy a múlt emberei akarnak visszatérni, és képesek ezért mindent elkövetni.

"Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék újra megragadják a hatalmat, mert ők egyszer már tönkretették ezt azt országot, és meg kell mutatni nekik, hogy továbbra is nemet mondunk Gyurcsány kudarcos kormányzására" – mondta Horváth László.

A Fidesz szóvivője arról persze továbbra sem beszélt, az esetleges adatgyűjtésen kívül, mi célja van a petíciónak. Mit érhetnek el vele, hisz' azt aligha hiszi bárki, hogy majd ettől az aláírásgyűjtésesditől szorul háttérbe akár Gyurcsány Ferenc, akár Karácsony Gergely. Mindenestre az előválasztás miatti figyelemelterelésnekmegteszi ez is.

(MTI)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk