Mik vannak: Pharaon és Mészáros Lőrinc nem vitte el hajókázni Orbán Viktort

  • - urfi -
  • 2016. november 15.

Belpol

Ezt a szóvivője árulta el. Vagy valami ilyesmit. Mészáros Lőrinc viszont továbbra is lapít.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője tegnapi sajtótájékoztatóján felidézte cikkünket, amelyben megírtuk: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és a nemzetközi körözés alatt álló, pénzmosásra szakosodott Ghaith Pharaon jachtja pont ugyanazon a napon futott be a spliti kikötőbe, és mindkét hajó ott is töltötte augusztus 4. éjszakáját. A kormányfő sajtófőnöke pedig pont ekkor nyilatkozta a Népszabadságnak, hogy nem tud tájékoztatást adni, hol nyaral idén nyáron Orbán Viktor. Miközben ezt a korábbi években mindig elárulták, sőt általában meg is futtatták a bulvárban.

Cikkünk megjelenése után két héttel az élénk fantáziájú DK kérdezett rá, hogy aznap Orbán Viktor találkozott-e Ghaith Pharaonnal a spliti kikötőben, és ha igen, miről volt szó a „titkos tárgyaláson, milyen üzelmeket folytat még a miniszterelnök a nemzetközi bűnözővel?”.

Havasi Bertalan nekik nem, de az MTI-nek válaszolt: „Orbán Viktor Split közelében sem járt ebben az évben.” Mondjuk, az jobban hangzott volna, ha elárulja, hol volt azokban a napokban Orbán Viktor, de mindent azért nem lehet.

Mészáros Lőrinctől három hete kérdeztük meg levélben, hogy találkozott-e személyesen Ghaith Pharaonnal. Reméljük, lassan ő is elkészül a válasszal.

Pihenésképpen nézegessünk képeket egy szívmelengető augusztus 9-ei találkozásról, amelyen a szépen lebarnult Orbán Viktor és elvbarátja, Jarosław Kaczyński parolázik és motorcsónakozik. Nyugi, csak a Dunán!

false

 

false

 

Fotó: Twitter

Figyelmébe ajánljuk