Hajdú Péter elmondta, ő látható-e ezen a fotón Varga Judittal

  • narancs.hu
  • 2024. március 30.

Fekete Lyuk

A volt igazságügyi minisztert új párjával, Windish László ÁSZ-elnökkel kapták le, velük szemben a műsorvezetőre hasonlító férfi ült.

Hajdú Péter cáfolta, hogy ő szerepelne azon a fotón, amelyik Varga Judit exminiszterről és Windish László ÁSZ-elnökről készült.

A képet a 444.hu ismertette először, és azután kezdett el új kontextusban terjedni az interneten, hogy Hajdú Péter interjút készített Varga Judittal, amelyben a volt miniszter bántalmazónak írta le Magyar Pétert.

A Frizbi különkiadását az egész Fidesz-média átvette, a Metropol című propagandakiadvány címlapján szerepelt, sőt furcsa módon a teljes adást megismételte a HírTV.

Az internetezők egy része úgy gondolta, a párral szemben Hajdú Péter ült. 

„Itt szeretném jelezni, hogy nem én vagyok. Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal és nem is így nézek ki hátulról” - írta Hajdú az Instagramon, aki azt is hozzátette, az összeesküvés-elmélet posztolója „nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, hiszen szinte minden posztja róla szól. Tényleg nem akarok konkolyt vetni csirázó rajongása búzatengerébe, de ekkorát hazudni, azért ehhez pofa kell.”

Hajdú interjúját több helyen kritizálták, Török Gábor például Mónika Show-nak nevezte. A műsorvezető ezekről azt mondta, őt itt a magánéleti szál érdekelte, nem a közélet.

Magyar Péter az elhangzott vádakra úgy reagált: „Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor”. Az utóbbi hetek legtöbbet emlegetett közszereplője nemzeti menetet hirdetett jövő szombatra.

Ennél fontosabb, hogy Magyar Péter hangfelvételének hatására tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk