Ez már szánalmas. Orbán úr! Mikor hagyja békén Puskás Öcsit?

  • narancs.hu
  • 2017. március 31.

Villámnarancs

Szöllősi Györgyből nagykövetet csináltak. SZÖL-LŐ-SI GYÖRGY-BŐL.

Nem kapunk levegőt.

Jöjjön inkább a közlemény: „Rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezte ki Szöllősi Györgyöt Szijjártó Péter külügyminiszter javaslatára Áder János köztársasági elnök. A Nemzeti Sport főszerkesztője a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete lett. (...)  szombaton lenne 90 éves Puskás Ferenc, az Aranycsapat labdarúgója. (...) Szöllősi György Magyarország hivatalos diplomatájaként folytathatja azt a munkát, amelynek lényege a magyar futball hagyományának és Puskás Ferenc örökségének nemzetközi képviselete. A Külgazdasági és Külügyminisztérium azt kéri a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől, hogy koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon.”

Most ne menjünk bele Szöllősi György szellemi kvalitásának elemzésébe, bizonyította ő maga is elégszer, mennyit ér. Egyszer például az találta mondani, hogy a „legsikeresebb kulturális termékünk a huszadik században foci”.

false

 

Fotó: MTI

Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Orbán Viktor most még egy bőrt lehúz Puskás Ferencről, ami azért már több, mint disznóság. Hagyja már békén Öcsi bácsit, miniszterelnök úr!

Persze nem vagyunk naivak, nem áltatjuk magunkat. Magasról tesz ő mindenre, Puskás Ferencre is.

Figyelmébe ajánljuk