Bogár Zsolt, Simon Andrea

  • Bogár Zsolt, Simon Andrea

Bogár Zsolt, Simon Andrea cikkei

Férfi kézilabdasport Magyarországon: Annyi bajnok legyen!

  • Bogár Zsolt, Simon Andrea
Pár héttel ezelőtt a németországi világbajnokságon a válogatott végig egyenlő ellenfele volt a világbajnok spanyoloknak, a hazai bajnokság élcsapata, az MKB Veszprém továbbjutási eséllyel utazott Kielbe, a BL-negyeddöntő visszavágójára. Mintha futballban a braziloktól kaptunk volna ki az utolsó percben lőtt góllal, vagy az MTK-t a Barcelona ejtette volna ki az utolsó előtti előtti körben. Hogy lehet, hogy ez működik?

Viharok az olimpiai bizottságban: Csapás, ellencsapás

  • Bogár Zsolt, Simon Andrea
Két hónappal ezelőtt még a MOB-tagság kétharmada ítélte úgy, hogy Schmitt Pál politikai szerepvállalása terhessé vált a szervezet számára. A szeptember 8-i rendkívüli közgyűlésre azonban elillant az elsöprő többség, és az elnök a helyén maradhatott. Ám arra, hogy a béke kitart Pekingig, nem vennénk mérget.

Álmok és számok - Budapesti olimpia

  • Bogár Zsolt, Simon Andrea
Lelkes a gyanakvó sajtó, hallgat a cinikus közgazdász. Sehol egy kritikus cikk, kételkedő elemzés. A hazai ötkarikás játékokért lobbizó civil Budapesti Olimpia Mozgalom (BOM) jó munkát végzett: igaz, egyszerűbb hinni abban, hogy "újra büszkék lehessünk", mint kockás füzetben bonyolult számításokat végezni.

Kövess minket: