Raskó György

  • Raskó György

Raskó György cikkei

Kevésbé lédús nyár

  • Raskó György
A dinnyetermesztés kockázatos iparág - s ezért, vélnénk, a termelők edzettebbek, türelmesebbek és életképesebbek a többi agrártermelőnél. Az idei nyáron mégis elszakadt a húr, legalábbis a békési dinnyéseknél; rossz néven vették, hogy az egyik áruházlánc a szezon elején 49 forintos kilónkénti árral kezdett akciózni.

Újabb ügyészségi eljárás a K&H-ügy volt fõnyomozója ellen: Áztat a mosodás

  • Raskó György
Egy éven belül már a második büntetõeljárást kezdeményezte az ügyészség Molnár Csaba rendõr alezredes, az ORFK pénzmosás elleni osztályának egykori vezetõje ellen. Az ügyészség szerint a nyomozó ezúttal nem szír nepperekkel, hanem magával a brókerügy névadójával, Kulcsár Attilával esküdött össze. Molnár ellen egyedül az exbróker vallott - akit épp a nyomozó csalt tõrbe és fogott el Bécsben tavaly nyáron.

Földindulás

  • Raskó György
Ha egyszer majd a rendszerváltás utáni harmadik kormány tevékenységéről tárgyilagos szakértői elemzések készülnek, abban az agrártárcát nagy valószínűséggel az Orbán-kormány "leggyengébb láncszemeként" fogják jellemezni. A mezőgazdaságot érintően ugyanis nem lesz olyan statisztikai adat vagy gazdasági mutató, mely az elmúlt három és fél év alatt bármiféle előrelépést igazolna.

Kövess minket: