V. Sz.

  • V. Sz.

V. Sz. cikkei

Jobbik - A Kelet pártja

  • V. Sz.
Nem lépteti vissza jelöltjeit a Jobbik - jelentették ki vasárnap éjjel a párt politikusai, akik csalódottan fogadták a vasárnapi választási eredményeket. Országosan 25-30 százalékra számítottak, és biztosra vették, hogy maguk mögé utasíthatják az MSZP-t - ám a fővárosban rosszul szerepeltek. Ismét taroltak viszont Kelet-Magyarországon: ott várhatók a legádázabb harcok a következő két hétben a Fidesz és a radikálisok között.

Emberölés Veszprémben - Kiszabadult szellem

  • V. Sz.
"Itt a történelmi kibékülés lehetősége, fogjunk össze és irtsuk ki a cigányokat" - foglalta össze a veszprémi gyilkosság körüli indulatokat találóan egy romániai internetes fórumozó. Bár kezdetben többtucatnyi cigány maffiózóról volt szó, lapzártánkkor két roma és egy nem roma férfit gyanúsít a rendőrség Marian Cozma meggyilkolásával. V. Sz.

Baloldal és szélsőjobb az utcákon - A Cég emberei

  • V. Sz.
Vagy a nemzetbiztonságiak lettek ügyesebbek, vagy a szélsőjobb bénább: a hétvégére a radikálisoknak sikerült úgy szétverniük magukat, hogy nem tudták megkeseríteni a kormánypárt politikai túléléséért is zajló rendezvényt.

Tűzoltók kontra belügyminiszter: Betelt a veder

  • V. Sz.
1996óta a tűzoltói tevékenység fokozottan veszélyesnek minősült, ezért a tűzoltók havonta alanyi jogon járó veszélyességi pótlékot kaptak. Ezt módosította idén júliusban egy kormányrendelet, amely kivette e szakmát a veszélyes foglalkozások közül; ennek értelmében a korábban alanyi jogon járó 13 760 forintos veszélyességi pótlékot a továbbiakban bevetési pótlékként kapják a tűzoltók.

Kövess minket: