- besenyei -

  • - besenyei -

- besenyei - cikkei

Amerikai futball - Rekordok könyve

  • - besenyei -
Kizárólag a mi kedvünkért megismétlik az amerikai futball legjobb tavalyi mérkőzését, amikor a New England Patriotsnak az utolsó meccsen kellett bebiztosítania a százszázalékos alapszakaszt a relatíve gyenge New York Giants ellen.

Népszavazási stratégiák - Földközelben

  • - besenyei -
Bár a köztársasági elnök még ki sem írta a népszavazást, az eredmény legfeljebb a Fidesz-KDNP számára érdekes. A koalíció szempontjából a tét az eredmény értelmezése. A népszavazás kifutása Orbánnak jelenthet kockázatot.

Az MSZP az őszre készül: És tovább döcög

  • - besenyei -
Hét végi tapolcai frakcióülésén az MSZP az őszi parlamenti-kormányzati szezont készíti elő. Nagy izgalmak nem várhatók az összejövetelen - de szó sincs arról, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Minisztercsere a gazdasági tárca élén: Bejöhet

  • - besenyei -
Jóllehet a váltásig még négy, a politikai döntésig pedig úgy két hónap van előttünk, egyre inkább arra utalnak a jelek, hogy Kákosy Csaba jelenlegi miniszteri kabinetfőnök jöhet a legkomolyabban szóba a gazdasági tárca jövőbeni vezetőjeként.

Tisztújító Fidesz-kongresszus: Állóvíz

  • - besenyei -
Noha a szomszédban temetkezési kiállítás és kolbászosztás volt, a Fidesz kongresszusán a legerősebb momentumnak az tűnt, amikor Kósa Lajos és Pokorni Zoltán friss alelnökök utolsóként csatlakoztak a párt élére újraválasztott Orbán Viktor beszédét követő ovációhoz.

Koalíciós haragszomrád Budapesten: Beszédes szeszélyek

  • - besenyei -
A politikai racionalitással mindenképp ellenkezik az az elhúzódó személyes konfliktus, ami Demszky Gábor és a helyettesének jelölt Gy. Németh Erzsébet között a múlt héten mérgesedett el végleg. A főpolgármester új tisztségviselő delegálására kérte a szocialistákat, mivel nincs bizodalma a politikus asszonyban.

Kövess minket: