Magyar Krisztián

  • Magyar Krisztián

Magyar Krisztián cikkei

Kiemelkedő fontosságú zsebek

  • Magyar Krisztián
A kormány rendelettel nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilváníthat egy beruházást, és a korábbi jogszabályok sokszori módosítgatásával Orbánék elérték, hogy a nemzeti mellett az ő érdekeik is érvényesülhessenek.

„Ha eszel, őt növeszted”

  • Magyar Krisztián
Orbán Viktor embere lassan bekebelezi az országot, mára nincs olyan megye, ahol Mészáros Lőrincnek vagy a családjának ne lenne valamilyen érdekeltsége. Az országban közel száz helyen vannak jelen valamilyen formában a felcsúti milliárdos cégei, és külföldön is terjeszkedik. Térképen ábrázoljuk a magyar gazdasági csodát.

Ismét a gyengélkedőn

  • Magyar Krisztián
A pártot régóta feszítő konfliktus került a felszínre az LMP-ben a vasárnapi ellenzéki vereség után, ráadásul együttműködési politikájuk miatt sokan őket tartják felelősnek a Fidesz újabb parlamenti kétharmadáért.

Vinnék Hevest

  • Magyar Krisztián
A baloldal a jelek szerint lemondott Heves megyéről: három választókerületben is olyan jelöltet állítottak, akiknek még a második helyre sincs különösebb esélyük. Ennek a Jobbik örülhet, bár közel sem biztos, hogy élni tud a felkínált eséllyel.

Szél Bernadett: „Menteni kell az országot”

  • Magyar Krisztián
Szél Bernadett állítja: ha ő lesz Magyarország miniszterelnöke, az első útja Moszkvába vezet majd, ahol felmondja a paksi bővítéssel kapcsolatos szerződéseket. A miniszterelnök-jelölti interjúsorozatunk második része.

Kövess minket: