Kállai Ákos

  • Kállai Ákos

Kállai Ákos cikkei

Nincs bocsánat

  • Kállai Ákos
Várival való vitám foglalata tulajdonképpen, hogy véleményem szerint Balaványnak valóban nem elég elmondania, mit gondol ma, mintegy korábbi gondolatai mellé illesztve, és nem elég jeleznie sem, hogy már mást, különösen nem a Millához való csatlakozással.

Nem sajnálom, hogy homofób voltam

  • Kállai Ákos
Homofób múltjáért Balavány György nem fejezte ki sajnálkozását és röstelkedését, igaz, azt nem is olvasta a fejére senki. Pedig alkalma lett volna a szembenézésre, nem csak most, rasszista bocsánatkérése alkalmával.

Viszonylagos jogegyenlőség

  • Kállai Ákos
Ránk tartozik-e, hogy Schiffer András szíve miért éppen a származás akár csak utalásszerű felemlegetésekor dobban meg, és a melegfelvonulás résztvevőinek köztörvényes lebűnösözésénél miért nem?

A te anyádat, köcsög!

  • Kállai Ákos
Az nem újdonság, hogy Tóta W. Árpád semmit sem tud a melegek emancipációs törekvéseiről, hiszen fél évvel ezelőtt is így szórakoztatta blogján olvasóközönségét: "Ma végre természetes dolog, ha valaki homoszexuális. A Kereszténydemokrata Néppárt támogatta a melegek kapcsolatának törvényesítését. Nagyszerű és időszerű. Az, hogy valaki nem hívő - az még botrány." (E pur si muove!, w.blog.hu, 2007. december 29.)

Van rossz megoldás - A melegek házasságáról

  • Kállai Ákos
"Bocsánat, nekem van jogom házasodni, én össze is házasodtam. Önnek?" - vágott közbe Az Este szeptember 24-i adásában a műsorvezető. "Nekem nincsen - felelt Szetey Gábor. - De még egyszer, nekem a legfontosabb az..." "De kell? Szeretne?" - állta útját ismét a jól begyakorolt mondatoknak a riporter, mire Szetey Gábor: "Nem tudom, hogy szeretnék-e. Azt gondolom, hogy szeretnék olyan helyzetben élni, ahol teljes jogegyenlőséget élvezek, és ez a legfontosabb dolog."

Kövess minket: