Bakos András

  • Bakos András

Bakos András cikkei

Felfüggesztettet kapott a késelő közgazdász

  • Bakos András
Négy év próbaidőre felfüggesztett kétéves börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla a nigériai N. U. C.-t, aki 2016-ban egy éjjel verekedett, elvitte honfitársa tárcáját, és meg is szúrta őt. A vádlott azóta lediplomázott a Szegedi Tudományegyetemen, megnősült, gyereke született. Egy cég nyilatkozott arról, hogy felvenné dolgozni. Ennek az volt a feltétele, hogy ne utasítsák ki Magyarországról.

Kisteleken indulhat a polgármesteri tisztségért az ellenzék "új Márki-Zay Pétere"

  • Bakos András
Mészáros Gábor egy szavazattal kapott ki 2019-ben Kisteleken a polgármester-választáson, de képviselőként bekerült a testületbe. A polgármester kabinetfőnöke volt – most történelmet tanít egy másik városban, társaival közéleti beszélgetéseket szervez, keresi a kapcsolatot a Fidesz szavazóival is, és készül a 2024-es önkormányzati választásra. „Nem tudok rájuk rosszat mondani” – mondja róla a fideszes polgármester.

Vállalja a börtönt, elnézést kért az államtól a Mini Hungary makettpark projektvezetője

  • Bakos András
Öt vádlottból kettő beismerte bűnösségét a Mini Hungary parkot érintő félmilliárdos költségvetési csalás ügyében. A Szegedi Törvényszék előtt a harmadrendű vádlott – egy országgyűlési képviselő korábbi kampányfőnöke – kedden az államtól is elnézést kért. Ez a második előkészítő ülés volt, az érdemi tárgyalás februárban kezdődik.

Öt évre ítélték a nagyéri "nyakvágót", de börtönbüntetése után visszakapja a bicskáját

  • Bakos András
Meghívott egy embert egy italra a nagyéri presszóban, aztán egy törött pohárral megvágta az illető torkát. De azt állítja, ezt nem ő tette. A tanúk rávallottak. A magyar-román kettős állampolgár elmeállapota a szakértői vélemény szerint közepes fokban kóros. A Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a rá kirótt öt év börtönt, de a határozat szerint a motozáskor tőle elvett zsebkés őt illeti. Nem azzal követte el a tettét.

Kövess minket: