Molnár Dénes

  • Molnár Dénes

Molnár Dénes cikkei

Ki tud többet?

  • Molnár Dénes
A választási kampány látványos ígéretei közé tartoztak a munkahely-teremtési elképzelések. Az elméletben minden nagyon szép. És a valóság?

Szakadjon a húr - Utcazenészek Magyarországon

  • Molnár Dénes
"Volt egy nagyobb összeged, amit arra kaptál az öregedéktől, hogy meglátogasd a nagyit Németországban. De az egészet elmulattad este. Ülsz egy vadidegen ágy szélén, és ezen gondolkozol. Csak egy klarinétod van."

Legalább egy fejhosszal - Pénisznagyobbítás

  • Molnár Dénes
Infantilis dolognak tűnik. Talán a "grandiózus én" egy el nem sorvadt mellékága, hogy felnőtt férfiak orvoshoz rohangálnak teljesen átlagos méretű szerszámukkal - nem tudni. Mindenesetre tény: a hazai urológusokat erősen nyomás alatt tartja az igény, s a plasztikai sebészek sem panaszkodnak.

"Tartalmi eltérések" - Polgári Engedelmességi Mozgalom

  • Molnár Dénes
A Kendermag Egyesület márciusban hirdette meg úgynevezett Polgári Engedelmességi Mozgalmát (PEM), elsősorban amiatt, hogy a rendőrség egyre gyakrabban szórakozóhelyi razziákat tart a droghasználók üldözésére. A mozgalom lényege: tömeges önfeljelentéssel (Vállaljuk a rizikót, Magyar Narancs, 2005. március 31.) ráirányítani a figyelmet a vonatkozó jogszabályok betarthatatlanságára és értelmetlenségére. Lapunk munkatársa is "feladta" magát.

Off-shore cégek: Az adóparadicsom meghódítása

  • Molnár Dénes
"Off-shore cége van!" - hüledeznek kampányidõszakban a "bizonyítékkal" teátrálisan hadonászó magyar politikusok ellenfelükre mutogatva. S az ország fele elítélõen hörög fel, akár a "liberális", a "jobboldali", a "keresztény" vagy az "inter-nacionálé" szitokszavak hallatán.

Hajléktalanszámlálás: XXI. századi remeték

  • Molnár Dénes
Már elviharzott az újságíróhad a maroknyi önkéntessel, amikor a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) Dózsa György úti épületének pangó elõadójában az asztalhoz lépünk. "Nem viszel egy erdõt?", kérdi Zoli a laptop mögül. "Senki nem vállalt még. Kicsit több bóklászás, meg hûvösebb is van. A média sem repesett érte, azt mondják, csövik közelebb is vannak a szerkesztõséghez."

Kövess minket: