Bod Tamás

  • Bod Tamás

    Rovatszerkesztő (Kis-Magyarország), újságíró

    Első cikkét 1993-ban írta a Magyar Narancsba, ahova 1999-től ír rendszeresen és 2018 óta a lap munkatársa. A legérdekesebb, a legelképesztőbb és a legsúlyosabb események vidéken történnek, ahol a sajtószabadságot a legtöbb helyen csak hírből ismerik. A sajtó legnagyobb vidéki szerzői csapatával a Narancs.hu rendelkezik.  

Bod Tamás cikkei

Egyből egyet

Jogerőre emelkedett a strasbourgi bíróságnak a magyar választási rendszer nemzetiségi voksolását súlyosan kifogásoló határozata. A jövő júniusban esedékes nemzetiségi választásig módosítani kellene a nemzetiségi törvényt, de egyelőre a több honi kisebbséget sújtó etnobizniszre sincs megoldás.

Hogy van mindig Lázár János?

Vajon bevitte-e az erdőbe a miniszterelnök Lázár Jánost, azt a fideszes politikust, aki nem csak nagy stratégaként gondolt magára, de az Orbán Viktor utáni világ lehetséges fideszes kormányfőjének is el tudta magát képzelni?

Baráti kötelék

Szarvas polgármesteri hivatalának ad tanácsokat havi félmillió forintért Domokos László, akit hajdan a kormányzati hátszél az Állami Számvevőszék elnöki székébe repített, s tagja volt a háromtagú Költségvetési Tanácsnak is. Tényleges munka ez, vagy baráti kifizetés?

Kövess minket: