Lövöldözés tört ki egy kelet-londoni étteremben

  • narancs.hu
  • 2024. május 30.

Külpol

Egy kilencéves gyerek életéért küzdenek az orvosok.

Négyen sérültek meg a kelet-londoni Hackney-ben, amikor egy török étteremnél ismeretlenek tüzet nyitottak az ott tartózkodó emberekre – írja a Sky News nyomán a hvg.hu.

A sérültek közül három férfi állapota stabil, bár egyikük súlyos, maradandó sérülést szenvedett, a kilencéves kislány életéért pedig jelenleg is küzdenek az orvosok.

A vendégek elsőre azt hitték a lövésekre, hogy tűzijáték vette kezdetét, míg meg nem hallották a menekülő tettesek motorbiciklijének csikorgó kerekeit. Később a rendőrök néhány utcával arrébb meg is találták a lopott motort. Az indíték egyelőre ismeretlen, a tetteseket keresik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk