Poós Zoltán

  • Poós Zoltán

Poós Zoltán cikkei

Keresőprogram: Szárnyas fejvadászat

  • Poós Zoltán
Fejvadász. Nem hangzik jól, van valami maffiózós mellékíze, pedig az elnevezés nem jelent mást, mint a (főleg) vezető beosztású emberek közvetítésére szakosodott üzletágat. Magyar megfelelője, a "közvetlen megkeresés" se hangzik jól, valahogy a boldogtalan nyolcvanas évek III/III-as személyi követője jut az ember eszébe róla.

Jelvény: A történet vége

  • Poós Zoltán
A jelvénykultúra halott, mondják a trafikosok és az egykori gyártók. A közelgő választások kampányidőszaka ad némi lökést a jelvénykisiparnak, de a nagy sorozatban gyártott kitűzőket manapság az intézeti rockerek úri közönsége sem aggatja magára.

Főzelékfaló

  • Poós Zoltán
Főzelékfaló, Bp. VI.,Nagymező utca 18.Nyitva tartás: 9-22 óráigSzombaton: 10-17 óráigVasárnap: szünnapVan valami mesébe illő idill a Főzelékfaló nevű egység designjában.

"Nem vagyok egy hobológus" (Földes László zenész)

  • Poós Zoltán
Hobo, a blueszenész állandóan "úton van". Az ír zenével operáló MÉZ zenekarnak készít dalokat, a hatvan éve született Viszockijnak szentelt estjét január 28-án, 30-án és 31-én mutatják be az Orosz Kultúra Házában. Mellesleg idén húszéves anyazenekara, a Hobo Blues Band.

Menedzserdivat ´97: Klasszikusok és drasztikusok

  • Poós Zoltán
Sajnos kedvencünkre, a háromgombos, magasan záródó zakókra egy emberként mondtak igent a kreátorok, mint egy görög kórus, így a jobb ízlésű öltöztetők ma már ezeket rendelik meg a tévés közszereplőknek, megszüntetve e holmik aranyfedezetét. Ilyenkor azok, akiknek ez a fazon az álomzakójuk, megrázkódnak, mint egy bólogató kutya földrengés idején, és újfent konstatálják: minden le van vadászva.

Bagolylesen: Antikváriumi séták

  • Poós Zoltán
A hetvenes évek Budapestjének neontarka tengerében az art deco Úttörő Áruház fényreklámja és az antikváriumi baglyok hipnotizáló szeme jelentették a színt az éjszakában. Antikváriumba járni életforma volt.

Kövess minket: