Támogatott tartalom

  • Támogatott tartalom

Támogatott tartalom cikkei

Riviéra–Erzsébetváros motortúra

  • Támogatott tartalom

Lengyel Gábor hosszú évtizedeken át dolgozott az orvosiműszer-kereskedelemben, és kizárólag olvasóként tekintett az irodalomra. A helyzet azután változott meg, hogy elhagyni kényszerült vállalkozását, s az ezzel járó traumát úgy dolgozta fel, hogy írni kezdett – terápiás céllal.

Problémás bőr? Ezek a vitaminok tényleg segítenek visszaadni a bőr vitalitását

  • Támogatott tartalom
A bőr a legnagyobb szervünk, amelynek kulcsfontosságú szerepe van az egészségünk és az immunrendszerünk megfelelő szinten tartásában. Ez véd meg minket a külvilág káros hatásaitól, D-vitamint termel és érzékeljük vele a világban történő eseményeket, de a bőr feladata a hőszabályozás is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kívül-belül óvjuk és ápoljuk, ha pedig problémák jelentkeznek, hatékony megoldást találjunk rájuk. Ebben segít cikkünk is.

Már adományt is gyűjthet, aki a Taximmal az innovatív magyar taxis app-pal utazik

  • Támogatott tartalom
Az oktatást, egészségügyi ellátást, vagy épp az állatokat segíthetjük hazánkban, miután több alapítvánnyal megállapodást kötött az innovatív utazási szolgáltatásairól ismert magyar startup, a Taxim. A kezdeményezés mögött számos ismert személyiség sorakozott föl: Mihalik Enikő, Kajdi Csaba, Dzsudzsák Balázs - csak hogy néhány nevet említsünk.

Zenés-mesés játék az idővel

  • Támogatott tartalom
Bíró Eszter új, lemezt és posztert is tartalmazó, az IDŐ tematikája köré épülő könyve, az Időradír a Móra Kiadó gondozásában jelenik meg.

Kövess minket: