Olvasós flashmobot tartanak pénteken a Könyvhéten

  • narancs.hu
  • 2022. június 7.

Sorköz

Aki elmegy, az megélheti az "olvasás közösségi élményét".  

A 93. Ünnepi Könyvhét keretében pénteken, június 10-én délután olvasós flashmobot szervez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a fővárosi önkormányzat és a Könyvhét.

A flashmob keretében a résztvevők együtt fognak olvasni: a szervezők azt írják, aki szeretne részt venni, az egy számára fontos könyvvel jelenjen meg pénteken délután a Könyvhét Vörösmarty téri színpadánál, regisztráljon az infopontoknál, majd délután 3-kor közös olvasás következik 10 percig. 

A flashmobot Makranczi Zalán színművész vezeti, de elviszi rá egy kedvenc könyvét Polyák Lilla színésznő, énekesnő és Likó Marcell is a Vad Fruttik zenekarból. 

A résztvevők emlékül #budapestolvas karkötőt kapnak ajándékba. További részletek az esemény Facebook-oldalán!  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk