Nagy Ádám

  • Nagy Ádám

Nagy Ádám cikkei

Leláncolt évtized

  • Nagy Ádám

December elején ünnepelte – úgy 60–70 ember előtt – 10. születésnapját a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT). Az ernyőszervezet a tagszervezetei képviseletére, és még inkább a fiatalok érdekképviseletére lenne hivatott. Ám ez utóbbi elvész az önfényezés, az önimádat és az önbecsapás Bermuda-háromszögében.

A (s)Emmi ágán

  • Nagy Ádám

Az ELTE jogtudományi karán működő Politológus Műhely által rendezett online beszélgetésen Rácz Zsófia, az ifjúsági ügyekért felelős helyettes államtitkár kijelentette, hogy az ő pozíciójában nem kell olyan munkát ellátni, amihez komoly szakmai végzettség kell.

Bezárt a játszótér

  • Nagy Ádám
Az Új Nemzedék Központ nevezetű intézmény szakmai-módszertani hátteret adhatott volna az egyébként is megtépázott ifjúságvédelemnek. De nem adott, és már nem is fog, ugyanis megszüntették. Miért és hogyan?

Katona civil ruhában: hátrébb lépett a CÖF-ös Csizmadia László

  • Nagy Ádám
Csendben visszavonult a Nemzeti Együttműködési Alapot (NEA) irányító Tanács elnöki posztjáról a 73 éves, a civil szektorba 12 éve bekapcsolódó, de ebből 10 évet döntéshozói pozícióban és reflektorfényben töltő Csizmadia László. Az ő nevéhez fűződik a civil források pártszempontok szerinti elosztásának levezénylése.

Kövess minket: