Az amerikai szélsőjobb kivetette magából, a magyarok meghívták egy konferenciára

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 28., 12:10
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A publicista fő feladatának a feministák, a baloldaliak és az emberi jogi aktivisták elleni harcot tartja.

Ha nincs még programja január 23-ra, ne is csináljon, csinált önnek a magyar kormány. Az Európa jövője címre keresztelt háromnapos esemény ugyanis igazi különlegességgel indít, szúrta ki a Mérce. A konferencia nyitó előadását az a Milo Yiannopoulos jegyzi, akit „pedofíliáról szóló megjegyzései miatt tettek ki a Trump megválasztásában kulcsszerepet játszó Breitbart nevű amerikai szélsőjobboldali laptól”.

A Milo néven ismert és emlegetett publicista azért lett nemkívánatos a tengeren túl, mert kiszivárgott két videorészlet, amelyekben Milo „megengedhetőnek nevezte idősebb férfiak és fiatal fiúk szexuális kapcsolatát, illetve azt is mondta, a beleegyezési korhatár szerinte nem olyan egyértelmű dolog”. Ezután a Breitbart kitette a szűrét, és így a lap körüli szélsőjobboldali alt-right mozgalomból is kiesett. Pedig Milo rendszeresen szerepelt a televízióban, egyetemeken adott elő, ami ellen tiltakozásképp többször is az utcára vonultak a radikális baloldaliak.

Milo nyíltan homoszexuális, a melegjogi mozgalmakat viszont megkérdőjelezi, fő feladatának pedig a feministák, a baloldaliak és az emberi jogi aktivisták elleni harcot tartja.

Így már nem is csodálkozunk annyira, hogy az Európa jövőjéről szóló konferencia sztárvendége Milo lesz. De nem maradunk magyar előadók híján sem: beszélni fog Deutsch Tamás, Szijjártó Péter, a záró előadást Csányi Sándor OTP-elnök tartja.

(merce.hu)

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 28., 12:10
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  galambocskám
  2017. december 28., csütörtök 12:44
  " "megengedhetőnek nevezete idősebb férfiak és fiatal fiúk szexuális kapcsolatát, illetve azt is mondta, a belegyezési korhatár szerinte nem olyan egyértelmű dolog"."

  Tudja a szösz. Szerintem nem olyan vészes ez a kijelentés. Feltéve ha nem gyerekekre gondolt, olyan 14 év körül, vagy pláne az alatt. Én olyan 16 év betöltése esetén már nem látnék ebben problémát és nem derül ki az idézetből hogy hány évre lett itt gondolva.

 2. 2
  rworse
  2017. december 28., csütörtök 14:15
  Milo - a saját farkába harapó kutya.
 3. 3
  Juliusz
  2017. december 28., csütörtök 17:28
  Csányi? Miért kell ez neki?
 4. 4
  szegedi789
  2017. december 28., csütörtök 19:03
  És milyen felemelő pillanat lesz , mikor Csányi Sugardaddy Sanyi bácsi kap majd két cuppanós puszikát a beszédéért a megélhetési politikai prostituálttól, Milótól.

  Esetleg úszkálhat majd a Szídzsártó medencéjében. Vagy egy kis kanmurira mehet felcsúti Vipbe. Itt kérem van politikai kereslet médianyüzsgöncökre.

  Dajcstomi ábrázata már elég vészes, kell a fiatalítás. Ámerikai idegenlégiósokat kell igazolni fölösleges szájtépésre, műbalhéra. Ki csinálná különben, Szídzsártó, az elrajzolt Tintin paródia ??? Ugye-ugye !

  A magyar közélet mindennapra tartogat valami újdonságot...

  Ja, és január 23-án azért kíváncsi lennék mit fog csinálni a kormány, ha ekkora műbalhé cunamit szabadít a bűnös városra...

  Mirűűűl akarják elterelni a figyelmet ??????????????????????
 5. 5
  tiszapolgári
  2017. december 28., csütörtök 19:37
  Csányi Sándor Prima Primissima díjat akar adni az amerikai hülyegyereknek. A Milói Vénusznak. A Millió Rébusznak.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt