Rákosiék változatosabban kulákoztak: A Fidesz szerint Soros miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 10., 13:03
kommentek
18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ki másé lenne?

Soros György miniszterelnök-jelöltjének nevezte Karácsony Gergelyt, az MSZP és a Párbeszéd közös kormányfőjelöltjét Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton az M1 csatornán.

Fodor Gábor nem, Karácsony, Molnár, Hiller szerepel az MSZP országos listája élén

Az MSZP–Párbeszéd tényleg összefog. Elfogadták a szocialisták pénteki választmányi ülésén a párt országos listáját az áprilisi országgyűlési választásra. Hiller István választmányi elnök közlése szerint a lista élén szerepel: Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, Molnár Gyula, az MSZP elnöke, maga Hiller István, Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Tóth Bertalan parlamenti frakcióvezető, Gőgös Zoltán elnökhelyettes, Tóbiás József volt pártelnök, pártigazgató, Mesterházy Attila volt pártelnök, Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke, Gurmai Zita volt európai parlamenti képviselő.

Halász azt mondta, Karácsony Gergely tanácsadó testületében „hemzsegnek” Soros György fizetett emberei, aktivistái és a Soros-alapítványok vezetői.
„Karácsony szinte már minden baloldali pártot megjárt, most az MSZP miniszterelnök-jelölti pozícióját nézte ki magának, azért ejtőernyőzött oda, hogy ott is Soros érdekeit szolgálja” – fogalmazott a szóvivő, hozzátéve: Karácsony Gergely már eddig is Soros György „elszánt” támogatója volt.

De cifrázta: Zuglói polgármestereként az illegális bevándorlók számára ajánlott fel ingatlanokat, hogy így szolgálja a Soros-terv végrehajtását. Pártelnökként pedig utasította a Párbeszéd brüsszeli képviselőjét, hogy minden migránspárti határozatot szavazzon meg.

Még 57 nap van a választásig.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 10., 13:03
kommentek
18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  tiszapolgári
  2018. február 10., szombat 13:34
  A Bartók Rádió déli híreiben is így olvasta fel a bemondó, „hemzsegnek”.
  Budán van egy utca, Hamzsabégi út, valamikor ott hamzsogtak a bégek. Onnan mentek át a tanácsadó testületbe, közben nevet változtattak, azt hitték, hogy túljárhatnak Halász János eszén.
 2. 2
  naki
  2018. február 10., szombat 13:51
  Halász János, Orbán Viktor fizetett embere, Orbán érdekeit és az Orbán-terv végrehajtását szolgálja. És most már olyan büdös a szájuk, hogy Magyarországnak friss levegőre van szükségük. (Ld.: József Attila: Levegőt!)
 3. 3
  Világos
  2018. február 10., szombat 14:56
  SZDSZ-es Halász János kinek az embere ? Soros bérencből lett Maffiavezér
  embere. Vagy mit akart mondani,? Lázár Tiborczal közösen találták ki a LED
  világitás programot. Legaláb a minőségellenőr választópolgár nézze meg, hogy
  a ténykedésük után sötétség következett, mégjobban lehet Halászni a zavarosban.
 4. 4
  rworse
  2018. február 10., szombat 18:30
  Az már biztos, hogy a kormánypropaganda a Rákosi korszakban se folyt ennyire aljadék csatornaszinten "tartalmilag".
 5. 5
  reuters
  2018. február 10., szombat 22:49
  ja, aki nem fideszes, az soros embere
  azért ez már nagyon uncsi!
  a választásig nem is lesz vmi újabb poén?
 6. 6
  szegedi789
  2018. február 10., szombat 23:36
  Igen, unjuk az igénytelen, ötlettelen propagandát.
  De azért gondoljunk már bele, míg össznépi csettintgetésbe kezdünk, basszátok már meg, hogy változatosabbra felfűzött cím mekkora taplóság. Történelem zéró ismerete.
  Ja, tényleg "változatosabb" volt. Gondolom, Gömbössel, Imrédyvel és Szálasival is "jól " mutatna a cím...
  Ja, és nem volt változatosabb. "Csak" öltek mellette, bebörtönözték az "ellent". "Csak" az egész ország volt potenciális ellenség.
  Öröljünk, hogy ez egy ilyen igénytelen rezsim. Igénytelen propagandával. Ami unalmas. Akkor érveljünk, ordibáljukn ellene.
  Csak Rákosi pajtást neeeeeeeeeee!
 7. 7
  szegedi789
  2018. február 10., szombat 23:40
  Ez a "hemzsegnek" -féle "szakzsargon" meg szimplán Magyar Fórumot és Csurkát idézi.
  Ami és aki meg tudjuk mit, és kit...
 8. 8
  szegedi789
  2018. február 11., 00:21
  De ez a cím... Bezzeg volt idő, amikor még változatosabban, amikor élettelien kulákoztak...

  Miközben egy totalitárius rezsimhez inkábba mindennapos erőszakkal megtámogatott monoton agitprop illik, most egy autokrata tolvajállamról beszélünk.
  Annak az untató faszságáról. Hazudozásáról. Nem eleve elrendeltett fátumról. Ezért a cím , finoman szólva se szerencsés.

  Egyébként is, jobb lenne , ha szinte észrevétlen , maga tökéletes "életszerűségében" hangzanának ezek a borzasztóan gondolatszegény mondatok????? Amire van fogadóközönség eleve? Ne úgy, hogy van azoknak is tömege, akik szerint ez eleve tűrhetetlen, borzasztó? Esély nélkül ?

  Szörnyű ami van, de ne essünk át a történelm lószerű túloldalára! Finomabban az analógiákkal!

  (Akit untatott bőre eresztett mondanivalóm, elnézést! Csak beakadt ez a cím nálam. Ha szimpla szarrágás a részemről, akkor bocs.)
 9. 9
  yoyo
  2018. február 11., 10:07
  Nem szeretem a Rákosival való összevetéseket.
  Ebben is van egy wishful thinking-jelleg, Rákosi általános közutálatnak örvendett, a szovjet megszállás és a terror tartotta hatalomban. (A forradalom is a "Rákosi-rendszer" megdöntésére tört ki - mégha ő maga 56 nyarától már végleg ki is szorult a magyar politikából).
  Orbán nem "idegen" (ahogy Rákosi az volt: nem magyar, zsidó, moszkovita, stb).
  Nem véletlen, hogy Orbán ellenfelei újra és újra megpróbálkoznak az orsósozással, a társadalomban az ilyen aljasságokkal néha tényleg komoly hatást lehet elérni. A "rákosisozás" is ilyesmi, persze oké, a cigányozás nettó ocsmányság, a rákosisozásban megvan a valódi tartalom, az arcátlan néphülyítés, a permanens külső-belső ellenségezés, a kormányzati sikerek körüli turbóhazudozás, stb.
  Viszont Rákosi és Orbán társadalmi elfogadottsága, legitimitása közt semmi hasonlóság nincs.
  Rákosi idegen test volt a magyarok szemében, akit hiába próbáltak apaszerepben, jótevőként beállítani, Orbán a nemzet miniszterelnöke, akit tömegek tartanak valódi kiválasztottnak, felkentnek, szakrális izének, jótevőnek.

 10. 10
  rworse
  2018. február 11., 14:11
  yoyo
  "Orbán nem "idegen" (ahogy Rákosi az volt: nem magyar, zsidó, moszkovita, stb).
  Nem véletlen, hogy Orbán ellenfelei újra és újra megpróbálkoznak az orsósozással..."


  Múltkor fejtegettem, ebben nem az az érdekes, hogy Orbán (jelentős részben) cigány származású, hanem hogy tagadja, és a tagadás örvén éppen ő kezd alkalmanként "orsósozásba". Vagyis a cigány cigányozik. Felszisszentetek, amikor ezt felemlítettem, miszerint amikor a betelepítési kvóta ellen szónokol, alkalmasint kibukik a száján, hogy ne akarjon a Brüsszel ide még idegeneket telepíteni, mert elég bajunk van nekünk már az idegenekkel, együtt kell élnünk a cigányokkal - mondta ezt a cigányságát tagadó cigány. Azaz, a cigányságát tagadó cigány rendszeresen cigányozik.
  Ez most azért érdekes, mert Rákosi leidegenezhetőségével szemben tagadod Orbán leidegenezhetőségét, pedig Orbán pont ugyanannyira leidegenezhető, mint Rákosi. Származásilag is leidegenezhető annyira Orbán mint Rákosi, és "moszkovitaságilag" is. Tehát de igen, Orbán "idegen" annyira mint Rákosi.

  Fel ne szisszenjetek, nem az én témám ez, nem én foglalkozom Orbán és az idegenség viszonylatával. Csak helyesbítek, például most, például akkor, amikor a (nem mellékesen a cigányságát tagadó) cigány cigányozott. Ugyebár nem az orsósozást akarom legitimálni, hanem azt kidomborítani, hogy az "Orsós" rendszeresen orsósozik. Engem ugyebár nem érdekel Orbán származása, de az bizony nagyon is érdekes, hogy miért és hogyan tagadja, és hogy hogyan degradálja néptársait, amikor a "mi magyarok" vonalon haladva előadja, hogy "nekünk magyaroknak" együtt kell élnünk a cigányokkal, mekkora teher ez "nekünk magyaroknak".

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk