Lakner Dávid

  • Lakner Dávid

Lakner Dávid cikkei

Szijjártó nem szerénykedett: „Így leszünk az új világrend győztesei”

  • Lakner Dávid
A keleti és déli nyitásról beszélt Szijjártó Péter az ELTE BTK-n az intézmény biztonságpolitikai műhelyének meghívására. A külügyminiszter jórészt a megszokott kormánypárti paneleket ismételgette, kiállt ugyanakkor amellett, hogy ahol a magas szintű képzés feltételei adottak, ott legyen nemzetközi tanulmányok szak.

„Nem tudunk már hová hátrálni”

  • Lakner Dávid
A dolgozói szegénységről és a minimálbérkérdésről rendezett konferencia a kormányt nem érdekelte, de a súlyos tények és az érdemi vita így sem hiányzott.

Megint szeretjük Amerikát

  • Lakner Dávid
Az eredmények biztatóak, de a sajtó sokszor félreinterpretálja a dolgokat, egyébként szívünk a NATO-ért dobog – erről beszéltek a Századvég szerdai külkapcsolati konferenciáján, melyet a public diplomacy lehetőségeiről tartottak. Az is kiderült, hogy van egy méltatlanul mellőzött eleme Orbán tusványosi beszédének.

Mi van, ha a bevándorlók után a melegek jönnek?

  • Lakner Dávid
A melegségüket megvalló közéleti szereplők, Sebián-Petrovszki László (DK), Ungár Klára (SZEMA) és Lakner Zoltán politológus részvételével tartott szerdai rendezvényen az is szóba került: szabad-e „coming outoltatni” más közszereplőket, ha úgy látjuk, képmutató módon politizálnak.

Kövess minket: