- zsip -

  • - zsip -

- zsip - cikkei

Online előadásokra áll át az Óbudai Egyetem

  • - zsip -
Az egyetem rektora és kancellárja erre utasította az oktatókat a szeptemberben induló szemeszterre. Egyéni konzultációkra, szemináriumokra van lehetőség személyes jelenléttel is, de a maszk viselése mindenkinek kötelező.

Rendőrség nyomoz egy tanárokat sértő diákvideó miatt

  • - zsip -
Egy szekszárdi középiskolában a tanárokat sértő videó miatt a gyanúsított tanulót az igazgató másfél órán át vallatta az irodájában, majd az iskola elhagyására kényszerítette. Minden értintett feljelentést tett, a rendőrség nyomoz.

Vallomása nem cáfolható

  • - zsip -
A rejtélyes körülmények között elhunyt Welsz Tamás cégének az ügye a Legfőbb Ügyészségen jár. A kft. máig nem tisztázott módon került Welsz volt barátnőjéhez a férfi halála után egy nappal. Mivel Welsz már nem tudja cáfolni a nő verzióját, az ügyészség szerint nincs miért tovább nyomozni.

Végkimerülésig

  • - zsip -
Főpolgármester-jelölti esélyét igyekszik javítani Tarlós István azzal, hogy ismét nyíltan ekézi Vitézy Dávidot, a BKK vezérigazgatóját - vélik forrásaink. A harc addig tart, míg egyikük el nem hullik. A csatározásban előkerült a főpolgármester 1995-ös gázolási sztorija is.

Gát a gátnak - Tervek a Római-part átalakítására

  • - zsip -
Totális természetkárosítás vagy hasznos beruházás a római-parti mobilgát? Ennek megítélése miatt az óbudai civilek is összekülönböztek egymással. A Fővárosi Közgyűlés a közel ötmilliárdba kerülő tervezett védmű miatt letarolná és feltöltené az ártéri ligetet, viszont cserébe szavatolná a biztonságot.

Miért 30 millió euró kötbért fizetünk a Siemensnek?

  • - zsip -
Lapunk pert indított, hogy megtudjuk, mekkora összegről szólt az a tanácsadói javaslat, amely alapján 9 milliárdos kötbért fizetnek az adófizetők a Siemensnek a 4-es metróval kapcsolatban. A BKV arra hivatkozott a tárgyaláson, hogy nincs még végleges döntés a kötbér összegéről, pedig a közgyűlés már döntött.

Tarlós visszafogja helyettesét

  • - zsip -
Csökken a főváros irányításában György István főpolgármester-helyettes szerepe. Eddig egyedül ő volt Tarlós István első számú helyettese.

Kövess minket: