Mesterházy Fruzsina

  • Mesterházy Fruzsina

Mesterházy Fruzsina cikkei

Azért a szikvíz az úr

  • Mesterházy Fruzsina
Halászból lett régiséges, a néprajz és a történelem, de legfőképpen a szódásüvegek szerelmese. Életre szóló hobbija egy halálos szerelemmel kezdődött.

A megfogható közép-európaiság

  • Mesterházy Fruzsina
A hetedik alkalommal jelentkező Art Moments közép-európai vizuális művészeti fesztivál idén Közép-Európa és az arab világ képzőművészetéből ad ízelítőt. Az augusztus 7. és 20. között jelentkező esemény szervezőivel beszéltünk.

Egy prosti Buenos Airesből – Interjú Koltai Katalinnal és Láng Annamáriával

  • Mesterházy Fruzsina
Astor Piazzolla egyetlen operáját mostanáig nem ismerhette a magyar közönség. Maria de Buenos Aires, a bandoneon hangja által megidézett prostituált karaktere nem csupán az operában, hanem Piazzolla tangódalaiban is felbukkan. A Nagyvárosok Máriája előbemutatója augusztus 10-én, este nyolckor lesz az Art Moments művészeti fesztivál keretében, a városligeti Csónakázó-tónál. Az előadással ezután csak decemberben találkozhat a közönség. A főszereplővel, Láng Annamáriával és a darab zenei rendezőjével, Koltai Katalinnal beszélgettünk.

Patent Othellónak

  • Mesterházy Fruzsina
Annak idején Budapest minden második mellékutcájában működött gombbehúzó kisiparos, ma jó, ha kettőt találni a városban.

Kövess minket: