Az LMP támogatná a Lánchíd-ügy kivizsgálását

  • narancs.hu
  • 2024. február 3.

Belpol

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal a héten indított eljárást a hídfelújítás ügyében.

„Az LMP a korrupció minden formáját elítéli, ezért számunkra egyértelmű, hogy amennyiben annak gyanúja bármely szereplő oldaláról felmerül, akkor a jogi eljárásoknak helye van” – írta az ellenzéki párt a Magyar Nemzet kérdésére, miután a lap levélben kereste meg az ellenzéki pártokat, hogy kommentálják a Lánchíd felújításának ügyét. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a héten indított eljárást az ügyben. 

Mint a telex.hu az összefoglalójában írja, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes múlt csütörtökön egy háttérbeszélgetésen arról beszélt, hogy ők olyan megkeresést nem kaptak, hogy állítsanak fel vizsgálóbizottságot a „Lánchíd-ügyben”. A főpolgármester-helyettes azt mondta, hogy a „látnivaló” itt az a hatmilliárd, amit még mindig nem kapott meg a főváros a hídra a kormánytól. Arról pedig, hogy az A-Hídnál mi történik, állítása szerint ők is csak a médiából tájékozódnak. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk