Kövér László elmondta, szerinte milyen "a normális homoszexuális"

  • narancs.hu
  • 2019. május 16.

Fekete Lyuk

Az Index Kövér László  zuglói fórumán járt, ahol a fideszes házelnök felhíván a figyelmet a lopakodó liberalizmus veszélyeire a homoszexuálisokról alkotott véleményét is megosztotta a nagyérdeművel, többek közt az első sorban helyet foglaló Fásy Ádámmal és Bagi Ivánnal.

false

A kampányoló házelnökben dúló állapotokról alighanem sokat elárul a következő gondolatsor, mellyel az Index tudósítása szerint a pedofíliához hasonlította a  homoszexuálisok azon követelését, hogy házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe:

"Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni."

De Kövér házelnök, amilyen megengedő ember, hozzátette, hogy

"egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

A fórumon szó volt még természetesen a bevándorláspártiak mesterkedéseiről, a keresztény kultúra védelméről, a Fidesz EP-választási esélyeiről pedig Dr. Kövér elmondta, hogy "ha akarnánk, ezen a választáson 4/5-ös többséget is el tudnánk érni".

Ugyanitt a házelnök cáfolta, hogy a média agymosásának tartaná a klímaváltozást (e kijelentéséről egyébként az  MTI tudósított - állítólag tévesen), amit igenis a világ előtt álló egyik legfontosabb kihívásnak tart.

Figyelmébe ajánljuk