Molnár Richárd

  • Molnár Richárd

Molnár Richárd cikkei

Életünk a Szalában

  • Molnár Richárd
Bő félórányi sétára az egri vártól borzasztó körülmények között élnek emberek. A város nem akarja agyonhallgatni a problémát, az érintettek egy része is hajlandó tenni azért, hogy kitörjön a mélyszegénységből. Elég ez a sikerhez?

Egyet választhatsz

  • Molnár Richárd

Csőd vagy beletörődés – ezek közül választhatott Eger ellenzéki városvezetése, miután megpróbált megalkudni, majd szembeszállni az Orbán-kormánnyal a saját színházának igazgatóválasztása kapcsán.

600 millió forint elvonásával zsarolta az Emmi, ezért visszavonulót fújt színházügyben Mirkóczki Egerben

  • Molnár Richárd
Zsarolásnak nevezte Eger polgármestere, Mirkóczki Ádám az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) "ajánlatát", amelynek engedve szerdai hatállyal, újabb ciklusra kinevezte a minisztérium által támogatott pályázót, a jelenlegi direktort, Blaskó Balázst az egri Gárdonyi Géza Színház élére. Ezzel egy időben a városvezető (a veszélyhelyzet miatt a közgyűlés helyett, saját jogkörében eljárva) visszavonta az önkormányzati közgyűlés többsége által támogatott Szőcs Artur igazgatói kinevezését.

Márki-Zay szerint zsarolhatják Eger polgármesterét - Mirkóczki eltávolodott az ellenzéki szövetségtől

  • Molnár Richárd
Eger összellenzéki támogatással megválasztott polgármestere kihátrálna az országos politikából. Nem is csatlakozott a Karácsony Gergely nevével fémjelzett, ellenzéki és független önkormányzatok által támogatott népszavazási kezdeményezéshez, ami az uniós források megszerzéséről szólna. Állítólag a hódmezővásárhelyi polgármester a Fidesszel való lepaktálással vádolta meg Mirkóczki Ádámot, de ezt a Narancs.hu-nak nyilatkozó Márki-Zay Péter tagadja.

Gyerekelőadásban is játszottak a koronavírusban elhunyt egri színész kontaktszemélyei

  • Molnár Richárd
Koronavírus miatt hunyt el az egri Gárdonyi Géza Színház 65 éves színésze, Kelemen Csaba, adta hírül október 27-én, kedden az Egri Ügyek nevű helyi oldal. Mint kiderült, a színész október 10-én még szerepelt egy előadásban, de a Narancs.hu információi szerint egyes kollégái már észlelték rajta az egészségromlást, viszont még nem tudták, hogy fertőzött.

Kövess minket: